Dana Morávková je pěkná ženská, ale spíše "krev a mlíko", chce působit sofistikovaně,
ale nikdy to nebude francouzská aristokratka/dáma,
ten styl se mi k ní vůbec nehodí.
Pokud eleganci, tak k ní simply styl třeba Jil Sander
Dana Morávková je pěkná ženská, ale spíše "krev a mlíko", chce působit sofistikovaně,
ale nikdy to nebude francouzská aristokratka/dáma,
ten styl se mi k ní vůbec nehodí.
Pokud eleganci, tak k ní simply styl třeba Jil Sander
711990 no možné to je, ale podle mě z toho vyšlo něco úplně jiného. Jednotlivě ty kousky mohou být ok, ale jako celek to na mě působí divně. Barevně i střihově. Pokud tedy lze z fotek soudit, pochopitelně

Sweet Potato mne se Dara vetsinou libi oproti proudu zde,ale tohle je hodne nepovedeny a proc ze sebe dela sarpeje nechapu.![]()
Sweet Potato Mně se Dara většinou líbí (její postava), ale tento outfit fakt nevychytala.
Mně se Moravkova zda cim dal tim horsi, tedy ten ohoz. Fakt na prvni dobrou pani z Narpy. Rolincova tradicne jako vyslouzila madam od tyče.
Simvás, připravte si popcorn a kapesníky, Shopaholic Nicol a Denis(teda asi) se rozešli. Nemáte zač.
Sweet Potato Nemyslis Adel a Davida?![]()
Nikol Denise tedy neznam.![]()
Sweet Potato
neznám, ale tlapkám
.
Jo vona je to vlastně Adel podle tý Nicol, že jo? Nebo naopak? A to máš fuk! ![]()
Prostě nějací divnolidi, co bych zřejmě měla znát, protože na mne vyskakujiu úplně odevšad.
Jo vona je to vlastně Adel podle tý Nicol, že jo? Nebo naopak? A to máš fuk!
Prostě nějací divnolidi, co bych zřejmě měla znát, protože na mne vyskakujiu úplně odevšad.
dnes uz nuda,ale vcera jsem to mela jako pobaveni k uklidu.![]()
Zarinya A odkud se vylíhli? Z nějaké reality show?
Sweet Potato myslim,ze ne.ja je znam z you tube od reakcnich kanalu,je primo nesleduju.
Zarinya A odkud se vylíhli? Z nějaké reality show?
Myslím, že ta Adéla se "proslavila" na Tik Toku, odtud vzešla její popularita.
euridike Dík. Dnes jsem si přečetla titulek, že jí zmrzlo morče. Víc asi vědět nepotřebuju.
![]()

Sweet Potato To je Kim Basinger?
Garfie bohužel jo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.