VIP zjevy
Sweet Potato
nedokazu vybrat jednu nejlepsi![]()
Sweet Potato
to je soubor!
andulka01 A ještě sbírka lidových mynářosloví:
https://twitter.com/paralelni_listy/status/1639540676084809730?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
Tak ale tohleto je smutnej příběh.

To přijela z návštěvy strýčkova kravína a nestihla se převlíct?
to sáčko se podle mě při nejlepší vůli nedopne... a trochu zářez v rozkroku...
barbucha Tohle mi hodně připomíná šatník po mateřské, všechno malé a pár let demode...jen teda ona asi žádnou čerstvou pracovní pauzu neměla;-).
barbucha to je čiročirý peklo, nechápu
barbucha Tohle mi hodně připomíná šatník po mateřské, všechno malé a pár let demode...
Jo, to sedí ![]()
barbucha Ja mam pocit, ze ji odnekud musim znam
jinak outfit je ciry peklo. A ona celkove pusobi takovym...regionalnim/folklornim dojmem. Vypadala by dobre treba v hanackym kroji.![]()
barbucha Marně hledám, co bych pochválila :-). Tam fakt není nic.
999 Náhodou je co chválit - já bych jí pochválila šéfa! ![]()
nerolix Napadla mě úplně nevhodná odpověď :-)).
barbucha je to skoda, je to hezka zena a ma pekne vlasy. Ona bude typ co to neumi a asi ani nevidi. Jako kdyz si davna kolegyne, dnes tiskova mluvci velkeho korporatu, vezme na ofiko foceni 15 let starou halenku, co ji je ted navic mala pres prsa a bricho. ![]()
999 Jakože jiným by slušel víc ![]()
![]()
nerolix Ne, že je to o tom, co měla na sobě :-). Pavla asi ne :-).
Lamicka No je to zvláštní, přitom je to mladá holka.
barbucha je to skoda, je to hezka zena a ma pekne vlasy.
Hezká mladá žena s pořádnou nadváhou a neupravenými, neudržovanýmy vlasy, co se neumí oblíkn out. Takhle si teda tiskovou mluvčí fešáckýho prezidenta nepředstavuju.
barbucha tvl PORADNOU NADVAHOU? V tech bezovejch kalhotach z podhledu by mel poradnou nadvahu kazdej. Jako postrojena je desne, prsa ma fakt veliky, ale kdybys ji navlikla do neceho normalniho, tak si tech stehen nikdo nevsimne, podle me ma normalni pas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025