VIP zjevy
Z cehoz plyne,ze bezovy a vubec svetly kalhoty radeji ne a kdyz uz, tak pevna latka a jinej strih. Obecne. Ona vzhlem k tomu,že neni drobek a jeste ma velky prsa, bude vzdycky pusobit hromotlucky a navic ma velkej oblicej. Stany z Cosu by taky nebyly nejlepsi volba, bude to mit tezky. Myslim ze kdyby pro zacatek nahodila peknej cernej kostym a střídala košile strohyho strihu, rozhodne nic nepokazi.
barbucha Jo, ja vidim hezkou zeny s peknymi vlasy v hodne spatnem obleceni.
barbucha Marně hledám, co bych pochválila :-). Tam fakt není nic.
Za mě je docela pěkná hlava. Trošku mi připomíná Magdu Reifovou. Já ani nemůžu říct, že by mi byla vyloženě nesympatická. Vkus ale nemá.
Já si nemůžu pomoct, ale vidím v ní Fionu ze Shreka...
ale nemyslím to zle, ten film i tu postavu mám ráda ![]()
Já si nemůžu pomoct, ale vidím v ní Fionu ze Shreka...
ale nemyslím to zle, ten film i tu postavu mám ráda
jo!![]()
1010 Jo. V dobrém. ![]()
Vlasy má pěkné, asi kvalitní.
stes Přijde mi to normální, ne velké a Duchenneův úsměv jako bonus.
Chudák ženská.
Zajimave, co dokazi zeny napsat o jinych zenach.
Mluvčí mi přijde nepěkně oblečená, ale tlustá ne. A vůbec jí nezávidím. Oblékat takovou postavu není žádná sranda. Sama mám velká prsa, štíhly pás a boky a stehna. Jak člověk není velkej všude, do své velikosti se nevejde přes prsa a stehna. Ve větší velikosti krom prsou a stehen je to obří.
Třeba tady navrhované košile připadají v úvahu jen šité na míru. A to ještě ne každá švadlena umí udělat hezky ty proporce. Nebo oversize a to s velkým poprsím taky nemusí být ok. Já jsem teď měla na jedné oslavě právě bílou oversize košili, 7/8 džíny a jehly. Cítila jsem se v tom dobře, v zrcadle taky ok. I komplimenty byly. Ale ty fotky! Na většině je obří bílá košile :-(
Schválně zkuste najít hezky oblečenou ženu téhle postavy. Já teda moc úspěšná nejsem, když hledám nějakou inspiraci. A to jsem určitě hubenější než slečna.
Lamicka taky koukam
stes A to si jenom myslíš. Já jsem proti ní drobná a s velkejma prsama kostým nemůžu mít vůbec, když už sako, tak bez klop a velmi specifického střihu. Bílé košile nosím, ale taky mi kila přidávají.
Já bych ji viděla na zavinovací šaty šité na míru, s délkou pod kolena. Vlasy šmiknout třeba na mikádo, na oficiální akce vyčesat.
999 tak to prvni neposoudim,ale jasne ze ty vis, co s vetsim vrskem. A to druhy, to urcite, zavinovaci saty jsou proste peknej kus, ale musi si davat bacha na strih. Vlasy bych usmikla trochu a nosila je spis stazeny. No nema to vubec jednoduchy a bude furt na očich.
stes Lehký to nemá vůbec.
mně připadá typově jak Bosana ze Tří veteránů...
RoSa a ta tam sle platila ta krásku! (Dokud ji nenarost frňák)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025