Mně se to nechtělo dávat do VIP stylu, ale na tuhle akci v pohodě. Extravagance tam bylo hodně.
VIP zjevy
Oni jsou oba dva strašně zajímavé typy, tak se to k nim hodí ;-)
Páčia sa mi obaja takmer vždy a sú to strašne milí a pekní ľudia, poznám ich osobne
Sweet Potato Jo, vnimam to stejne, krajka byt nemusela, ale jinak to unesou.![]()
Blby dotaz: Tu Radku trochu znam z nejakych TV soutezi, jednou jsem ji videla i v Praze a je moc hezka, ale bratr teda netusim, co dela. Diky za rozsireni obzoru.![]()
Luna Její bratr loni/předloni? vyhrál Superstar. Je ještě mnohem lepší než ona.
Adam byl neskutečnej už na castingu...
chia To jsem moc ráda, že potvrzuješ můj dojem z obrazovky/pódia.
Do zjevu to není, ale nebudu tvrdit, že mě nepřekvapilo, jak Ivana vypadá.

Nejhezčí je ta paní vlevo. Ta jediná přiznává, že je stejného věku jako pan vpravo.
Mha Mi se líbí ty šaty od Havlové.
Ta zelená plena je tam ale celkem zbytečně?
Oboje šaty zleva hezký, zprava nee. Pána taky nebrat. Sklenici ano.![]()
Tak já se přiznám, že se mi nelíběj ani Pavlovčinovi (neznala jsem), jejich outfity pokládám za úděsný - do pořádnýho šmrncovního vodvazu to má sakra daleko, tohle je laciná ubohost... no a Gottová je buď těhotná nebo zle vyžraná a šaty jí nepomáhaj, a snad by si mohla dovolit zaplatit příčetnýho kadeřníka... a tu mátohu vedle ní vytáhli odkud? z domova pro vysloužilý pouliční pracovnice?
Mha Jo, tu "plenu" mě nenapadlo považovat za součást šatů, ta se mi nelíbí taky.
barbucha Tady teda rozhodně vypadá těhotně, jejda, to by si bulvár smlsnul! ![]()
Ty šaty Havlové vypadají dost indicky, taky se mi tam nelíbí ten šál, ale zase kdoví jak by to vypadalo bez něj! :-)
No kam s tím, rozdíl asi 13 let. Bridget Fonda.

Tak Betty no..všichni stárnou
Tak Betty to je teda změna, úplně jinej člověk, bohužel
Tak Bettya musí teda být "chic" i v pozdějším věku? Když si žije někde v ústraní a kreténi ji někde vyfotí?
tv no je jí 59 let. Samozřejmě to má každej jinak.
Tak Betty Tak po padesátce ( a i dřív) může bejt tolik věcí, proč jde fyzično do kopru..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025