Tak Betty Isca v tom článku psali, že měla nějakou blbou nehodu...
VIP zjevy
Kora no, to je to, nikdo nikdy neví, co je za tim..a i kdyby nehodu neměla, tak ani tak by ji nemusel kde kdo popotahovat za to, jak vypadá
No, je to herečka (a ještě z jaký rodiny!)... sice bejvalá, ale tak stejně, ty jsou k hodnocení vzhledu přímo určený ![]()
Ounz hlavně mám pocit, že ty samé fotky proběhly možná rok zpět? I tady. Jako nemáme o čem psát vytáhneme Fondovou.
barbucha nejsou ![]()
Kora přesně
Já bych řekla, že nejde ani tak o hodnocení současného stavu, jako spíš údiv nad tím, jak se může tělo během relativně krátké doby proměnit, ať už je příčina jakákoli.
Zuzuli Proto bych si nikdy netroufla soudit. Je mi jí akorát líto.
Sweet Potato presne tak
Zuzuli Použila jsem asi blbé slovo, omlouvám se. Chtěla jsem než údiv vlastně napsat smutek. Tebe za tvůj přístup ke své nemoci a léčbě neskonale obdivuju, vlastně nikoho takového ze svého okolí neznám.
Nevím, jestli už tady někde není
crazydaisy Ttrochu jí z toho stárnutí asi hrabe.
Ale vypadá výborně, to zase jo!
Jsme ve zjevech, že jo? ![]()
Tady paní psycholožka, odbornice na kdeco, do těch médií leze často a ráda... ovšem lze se obávat, že slabším povahám se může i přitížit ![]()
crazydaisy
Já vím, že "kdokoli může cokoli" a že vypadá fakt dobře, ale je to fakt divný.
barbucha doc. Čírtkovou znam, mela jsem ji na soudni psychologii, pri osobnim setkani je sympaticka, ale na prvni prednasce jsem si rikala, ze bejt obet znasilneni a ve vyslechovce na me cekat tohle, tak normalne utecu!
crazydaisy No me na fotce nejvic zaujala zasuvka s trcicima dratama a premejslela jsem, jestli k ni chodi na navstevu jeji vnucka, ze by to mohlo bejt nebezpecny :-D.
Vari
to nebezpecny je. Jako mala jsem u kamaradky v baraku sahla po vypinaci a byly tam jen draty. Rozsvitilo se akorat mne pred ocima a svihlo to se mnou o protejsi zed a hrozne me ta ruka bolela.
Odevšad na mne vyskakuje Nesvačilová. Myslím, že až se trochu oklepe, bude na hom mnohem líp, než šťastná novomanželka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025