VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mini
příspěvků moje polička 23. dubna 2023 10:50

barbucha kdyz si vzpomenu na tchyni :)))) "ty mu to dovolis? Ty ho tam pustis ? Proc mu to nezakazes ?"

a ja porad "jasne ze jed kam chces a bud tam dlouho :)))"

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 11:19

Mini 

Jo přesně. Tyhle dotazy jsem nikdy upřímně nechápala.

Kdysi v začátcích s milostpánem, kterej byl vychovávanej pravděpodobně ve stejným duchu, se mně přišel zeptat, jestli ho pustím na nějakej víkend s kamarádíčkama. Já vytřeštila oči a nic jinýho mě nenapadlo, páč jsem nevěřila vlastním uším, než vyštěknout "Ne!" Ihned celej výlet zrušil, ještě než jsem mu stačila vysvětlit, že šlo jen o legraci... a dost dlouho mi pak trvalo vysvětlit, že předpokládám vlastnictví občanky a nesníženou svéprávnost. Už jsem nikdy podobně nežertovala

Offline Mini
příspěvků moje polička 23. dubna 2023 11:27

No! K cemu je dobry rict ze ne, abysme pak byli spolu doma, on nastvany, dusno a co z toho pak mam ja, zejo ?

jako je pravda, ze se vzdycky jednalo o Afriku, Indii apod, jenze co jsem asi mohla cekat, kdyz jsme se seznamili tak, ze si u me kupoval letenku :)))

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 11:37

Mini jj, to je jak z teorie Tigra. Vůbec to nechápu. 

Ptali se mě obě dvě strany, tchánovci i naši. Ty ho pustis do Francie na lezení? A to se nebojíš? A některé kamarádky taky - to ti nevadí, že jede na týden pryč? 

Ted zas všichni meldujou jakej jsem JÁ chudak, že ON je měsíc někde na Rumunském venkově. Litují nesprávného.

Offline stes
9058 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 11:39

Tyhle maminy a tetiny s vlastnickym pravem nechapu. Odjakziva moji chlapi mohli kamkoliv, vzdycky jsem byla rada sama doma. Naopak ani mě si nedovolili zakufrovat. Kamaradka ve svych 50ti to ma cely zivot tak,že  nikam, se mnou. Kamarad je celej zivot nasranej. Samozřejmě to párkrát do roka ukeca na lyze ci kola s pánama. Jinak je tam presne, jak piseMini ...dusno. tady presne plati,jaky si to udelas....

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:08
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:13

stes Tak to pozor, já tu vloni psala anabázi s víkendem pro holky z květinářství, přičemž jeden taťka nechtěl tu svou mamku pustit a dozvěděla jsem se, že na to má právo. Žádný courání prej! 

Offline Kokoska
34477 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:19

barbucha a byl nastvanej, zes mu to zatrhla, nebo to vzal jako ze v poradku?

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:47

Kokoska 

Ne, v klidu se s tím spokojil Jak říkám, asi byl tak zvyklej, no. Jeho otec by si myslím ani nedovolil se zeptat, jak jsem tak různě zaslechla (nepoznala jsem ho už).

Offline stes
9058 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 13:28

Kan jojo,vzpominam na neco takovyho...jak to dopadlo, neuprosila hona opušťák?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 14:57

stes Děti si vzala jeho máma a prý mu udělala kázání, přičemž se to otočilo proti kolegyni a doma bylo dusno.  Odjely jsme všechny a bylo to úplně super. Já jsem na tohle asi moc svobodomyslná s vlastní vůlí a omezovat se nenechám, ale teda taky nikoho neomezuju.

Offline Karja
44300 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 14:57

Kan :-DNo vidíš, já jsem tipovala, že se jí nechtělo a vymlouvala se.

Offline stes
9058 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 15:08

Kan no takze dusno bylo tak jako tak...pritom matku ma pan normalni asi

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 15:11

Kan uhýbání tomuto, aby doma nebylo dusno je cesta do pekla. Ono to na tendenci se spise zhoršovat než lepšit. 

Offline slniecko admin
19492 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 23:06
Reakce na Sweet Potato:

SunEclipse Ono tam už pak asi nejde o lásku, ale o výhru. "Já nebudu ta, co tě nemá!"

​No aby neskončil ako ten, čo ho Čubirková zabila a hlavu nechala voziť vo vlaku, aby "si náhodou niekto nemyslel, že ju nechal"....

Offline slniecko admin
19492 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 23:07
Reakce na continuity:

Ted zas všichni meldujou jakej jsem JÁ chudak, že ON je měsíc někde na Rumunském venkově. Litují nesprávného.

​Rumunský venkov ma zaujíma...stále sa neviem rozhodnúť KAM...tie obligátne monasteries sa mi zatiaľ nejako nechcú...

Čo sa mu tam páčilo?

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 00:06

slniecko prosím ťa, nie je od tých kláštorov zas tak ďaleko, ale furt je to niekoľko hodín autom a on tam pracuje. Dnes mal prvý deň voľno a zvládol miestny street food.

A za hranicami mesta už sú vraj draci (to prosím napíše človek, čo absolvoval výlet do Pakistánu a žil rok vo Vietname .)

Offline slniecko admin
19492 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 00:49

continuity draci sú v Rumunsku všade!!! Aj z Harry Pottera tam predsa išli skúmať drakov!

Offline Janulik03
20055 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 06:25

continuity nahodou Rumunsko je super. A my si uz dlho hovoríme ze by sme zas zašli pozrieť. Prvý krát sme boli také to typické, Drakula a spol. A ja som bola nesmierne sklamaná. no a pritom taká blbosť 

Na fotke to vyzerá zaujímavo 

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 09:09

Janulik03 Rumunsko je super, sama som tam bola niekoľkokrát. Ale keď si mesiac zavreta v jednom meste, v práci od rána do večera a voľno v sobotu poobede a v nedeľu, tak z neho moc neuvidíš.