VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 22:20

Sweet Potato 

Proč? Dyk vyhrála!

Offline SunEclipse
3455 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 22:28
Reakce na barbucha:

Proč? Dyk vyhrála!

​která?

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 22:33

SunEclipse 

Hele vobě ho chtěj, ale jen jedna na něj má teď papír!

(osobně to samozřejmě vůbec nechápu, toho knedlika bych sbalila do jedný igelitky a radostně ho předala další zájemkyni... ale holt je to asi takovej zázrak, kterej takhle na dálku nedokážeme vocenit!)

Offline SunEclipse
3455 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 22:53

barbucha no ale třeba ta zapuzená vyhrála, jen to zatím neví..třeba za rok bude ještě ráda, že to tak dopadlo

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 22:55

SunEclipse 

I tak možno

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 06:45

barbucha No fakt. Já na něj koukala u toho Krause říkala si, co ne něm jako je, že se mu věnuje tolik pozornosti. Jestli má nějaké osobní kouzlo?

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 22. dubna 2023 06:59

Offline Sweet Potato
39996 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 09:05

barbucha Já si právě myslím, že vyhrála Nesvačilová:

Asi dvanáct hodin předtím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén, mi před dvojákem v divadle napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být na pár dní sám, protože je toho na něj hodně,“ citoval deník Sedmička Denisina slova. „Dvacet čtyři hodin poté, co jsme měli odletět, se oženil se svou bývalou partnerkou,“ dodala.

Zdroj: https://www.extra.cz/nesvacilova-poprve-prolomila-hradbu-mlceni-meli-jsme-jet-na-dovcu-misto-toho-se-ozenil-ab1ab

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. dubna 2023 09:44

Sweet Potato jestli se už do toho nebude dál zamotávat, tak je určitě vítězem ona.

Offline Sweet Potato
39996 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 10:06

A ještě úvaha k tomu, co na něm ty dvě vidí. Umím si dobře představit, že ta, které už jednou nějaký jakýkoli chlap "patřil", ho nechce jen tak nechat jiné.  Zvlášť před zraky diváků.

Offline SunEclipse
3455 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 10:23

Sweet Potato eh..to je ten jiný software.  Mně je institut "boje o lásku" cizí - lásku přece vynutit nelze. Odcházím středem, koukat ať se kouká kdo chce.

Offline Sweet Potato
39996 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 10:26

SunEclipse Ono tam už pak asi nejde o lásku, ale o výhru. "Já nebudu ta, co tě nemá!"

Offline SunEclipse
3455 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 10:28

Sweet Potato nojo.. soutěživý typ taky nejsem. Jak říkám, jiný sw.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 10:34

Sweet Potato SunEclipse 

V tomhle ohledu je dobrý přístup, který kdysi zmínila Oprah: Když nechce on, nedopustím, abych chtěla já. 

Offline Miru
16605 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 10:59

euridike 

...mám(ráda) podobné pravidlo -

jestli se chlap rozhoduje mezi mnou a nějakou druhou, ať si nechá tu druhou...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 11:26
Reakce na Sweet Potato:

A ještě úvaha k tomu, co na něm ty dvě vidí. Umím si dobře představit, že ta, které už jednou nějaký jakýkoli chlap "patřil", ho nechce jen tak nechat jiné.  Zvlášť před zraky diváků.

​A to jim nevadí charakter, morálka toho muže? Nevěřím, že je někdo tak blbej, v dnešní době! 

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 12:36
Reakce na Sweet Potato:

​Mám kamarádku, která se rozešla s chlapem. Ona.

Pak se organizovala nějaká dámská jízda ( nebyla jsem tam a nelituji toho), na které vyšlo najevo, že se s ním dala dohromady jiná kamarádka. Prý to bylo velkolepý a skončilo to predčasným odchodem jedné z nich. 

Když jsem se snažila domaknout,co na tom tak vadilo, bylo mi vysvětleno, že přece na chlapy kamarádek se nesahá.

A to od celkem příčetných žen. Já bych jim popřála hodně štěstí, on byl docela magor a ona dobře věděla, proč se s ním rozešla. Za mě to měla udělat o pár let dřív

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 13:08

continuity No jako nesahá, dokud s ním dotyčná je, ne? Když jsou od sebe, tak nevím, proč by to té dotyčné mělo vadit, zvlášť když se s ním rozešla ona. 

Offline continuity
42398 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 13:19

Zina no právě, taky jsem tomu nerozuměla. Hlavně se rozhadat se s kamarádkou, kterou znám déle než předmětného chlapa mi hlava nebere. 

Offline barbucha blogger
35533 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 10:00
Reakce na SunEclipse:

Sweet Potato eh..to je ten jiný software.  Mně je institut "boje o lásku" cizí - lásku přece vynutit nelze. Odcházím středem, koukat ať se kouká kdo chce.

​Přesně tak. I ten druhej může odejít středem, nikdy bych nikomu nebránila. Dveře jsou stále dokořán a chlapů je na světě jako sr.... Akorát že se tenhle přístup moc nevyplácí anžto čím víc svobody chlap dostane, tím víc se drží jak hovno košile a zbavit se ho je nadlidskej výkon. Inu chlapi, sami nevědí co chtějí

Dřív teda tetiny hodně daly na to, co tomu řeknou lidi... ještě moje matka se toho obávala a velice úkorně nesla, když se otec - v jaru svých sedmdesáti let - nakonec odhodlal odstěhovat. Co by tomu řekly kamarádky... (že ho měla vykopnout už dávno, zněl verdikt!)