Karja já jsem si včera přečetla celý ten rozhovor
Rozvedení jsou, ale Táňa chce církevní anulaci a celou tu žádost poslala do blesku. Na to konto on teď vytahuje tu antikoncepci a tak
VIP zjevy
Evaeva Jj, přesně tak. Jako přijde mi to hustý, že jsou rozvedeni, majetky rozděleny, a stejně se tohle všechno ještě vyloupne....
Karja v zadnem pripade nejsem team Tatana a uz vubec na nabozenstvi, ale neni to treba tak, ze kdyz chce tu cirkevni anulaci, musi tam vytahnout takove nejake argumenty, ktere cirkvi prijdou dostatecne zavazne?
baltik to určitě jo, ale asi je nemusí dávat blesku ![]()
baltik Jj, to určitě musí. Spíš že se to vytáhne někudy do médií....
baltik Jo musí a upřímně to na anulaci nevidím ani z těch důvodů, co uvedla...a přesně jak říkají holky, není to určené pro veřejnost.
I když my pochopitelně nevíme, že to pustila ona, že jo!
Evaeva Přitom ona tvrdí, že ona to nezveřejnila, že to Někdo jiný.
Sweet Potato no možné je všechno
V dnešním Právu rozhovor s Felixem Slováčkem, prý o kom sse nepíše, je mrtvý.
Tak Betty já se cítím zcela naživu. ![]()
Evaeva Sweet Potato To je těžké, osobně to určitě neudělala, že jo.
Prosimvas a jsem jedina, kdo doted netusil o existenci cirkevnich soudu, advokatu a zalob?
711990 Nejsi ;-)
711990 Rozhodně ne ![]()
711990 Já nějaké povědomí mám, jen proto, že moje nejlepší kamarádka má vystudovanou teologii a občas mě bavila historkami na toto téma.
Každopádně proces anulace je dost peklo, trvá to i docela dlouho, tak rok až dva a církev to rozhodně nedá zadarmo, i v případě, že o anulaci žádají společně-což se tady zjevně neděje. Nechápu, že se jí to chce podstupovat.
Garfie mne to prijde uplne wtf a k cemu ji to bude?!
711990 bude se moct znova vdát v kostele (uzavřít církevní sňatek)
moora panejo...to je vyhoda! Tak ze by uz mela nejakou novou obet?
Tak tam snad a asi? nejde o svatbu v kostele, ale o svátost manželství, ne? Pro věřícího člověka to může být dost důležité. Nevím tedy přesně jestli tu svátost přijali zrovna Brzobohatí i tam se musí splnit nějaké podmínky, možná měli jen církevní sňatek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025