VIP zjevy
Nadja Kochanski a není?
Garfie Brzobohatý/Kuchařová, asi upadá jejich popularita tak se potřebují zviditelnit. Ať se v tom vymáchají.
Možná trumfne v trapnosti svojí matku.
Ondřej je král!
Nadja Kochanski Prý jí vadilo, že vypadá líp než ona, muhehe.
(A jo, zcela vážně, vypadá výborně!)
Tyjo teď to začíná vypadat, že ten blb v Gregorovic manželství nebyl tak úplně Ondřej ![]()
Osobně jsem potěšena, mám pro něj čím dál větší slabost.
dzizisketa Mně to tak přišlo spíš pořád
Ještě že ti dva neměli děti!! Teď se můžou ztrapňovat dalších 20 let a nikoho nevinného to nepoškodí.
Richard Chlad je (prý) frajer.
tedy velebnosti, fuj
Ještě že ti dva neměli děti!! Teď se můžou ztrapňovat dalších 20 let a nikoho nevinného to nepoškodí.
![]()
Tak Betty mne pripada ze on se brani narceni, slapala v tom vydatne Kucharova.On s Danielou mlceli , ale mozna jen nemam prehled.
Tohle je asi tak silna raze , ze se uz ozvat musel.
Osobne mi to pripada od Kucharove strasne.
Uroven Zilkove.
AntjePřijde mi hrozný, že jsou dva roky rozvedený a furt se to řeší. Kdo příčetnej v sobě nosí křivdičky, no tak ji opustil chlap, to je toho.
Kan jj.
Kan znám jednu, která tu křivdu nezkousla ani po 20 letech. Zatahuje do toho všechny okolo. Kdyby měl zájem bulvár, určitě by s tím šla i tam ![]()
Chystá se film o spartakiádním vrahovi a bude to silný! Na jednu stranu mě to láká a na druhou stranu mám teda pochyby, jestli na to do kina jít. Já nešla ani V Síti.
Kan On ještě žije, že. To je divný.
Sweet Potato Ano žije, změnil si jméno, vyučil se pekaře a a přestoupil na evangelickou církev. Žije na Moravě.
Nadja Kochanski Úplná Pazderková, taky mě to napadlo...ještě míchlá Petrou Janů :-)
Začíná přituhovat, už se i řeší, kdy Taťána vysadila antikoncepci. Jako a to jsou vlastně už formálně rozvedeni co?:-D hustý.
Kan Sweet Potato Mně to taky přijde divný, za jeho života. Aby z něj nebyla hvězda typu Kájínek.
I pro rodiče to musí být strašný, oni jsou taky ještě myslím naživu.
Kan Myslím, že se dokonce oženil (a později rozvedl) a vychoval vyženěné dítě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025