Tak Betty OB, jak jsem pochopila, pořádal (a navštěvoval) tematické večírky, kde se převlékali všichni (včetně Kuchařové teda).
VIP zjevy
Je někdo v tom našem šoubiznysovém rybníčku, kdo je na straně Kuchařový? média zveřejňují hlavně podporovatele OB, já jsem taky spíš na jeho straně, resp. si říkám, že to je fakt zoufalý tohle tahat do médií, ale nějak mu věřím, že se asi svým způsobem brání. Tak mě zajímá, jestli je někdo, kdo vyjádřil podporu Kuchařový?
Sweet Potato to je škandál![]()
Pobavilo na IG k danej téme :)

Beranka To nevím.
Ale někteří podporovatelé mu prokazují hodně medvědí službu. Aneb jak si přihřát polívčičku.
Paní je prý režisérka, já ji neznám, ale to samozřejmě nic neznamená.
https://twitter.com/katkaetrychova/status/1660549762729353217?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
Richard Chlad je (prý) frajer.
já vidím Michala Suchánka ![]()
711990 kamarádka mé mámy absolvovala církevní rozvod a jak píše Sweet Potato důvody tam byly uplně jiného charakteru :(
Lamicka Šis, prosím, už ho tady nekopírujte! Se dycky leknu...
Lamicka a jake jsou duvody pro cirkevni rozvod? Je rozdil mezi odlukou a rozvodem?
Candance Já znám jen jeden a ten je, že ten druhý nechce děti.
CandanceNapříklad když sňatek nebyl konzumován.
Sweet Potato Jo, ten je taky dobrej. :D
Kan No není to sranda, tohle dokazovat.
Sweet Potato No to není. Já si vždycky s tím konzumováním vzpomenu a Ludvíka 16, který nebyl schopen naplnit manželství asi 9 let, než si nechal odstranit fimozu a jakej to mohl bej politický průser i když by to asi Marii Antoanetě zachránilo život, kdyby řekl jasně, že je problém na jeho straně.
Candance to nevim, jaky je v tom rozdil. Duvod byl na braneni ve vire nasilnou formou.
Lamicka církev zná anulaci ne rozvod. Jestli zná odluku, nevím.
Evaeva pozná aj odluku. Čo znamená, že manželia spolu nežijú a nemajú spoločnú domácnosť, ale manželské puto trvá. Čiže spolu nežijú, ale nemôžu vstúpiť do manželstva s inou osobou. A teoreticky by ani nemali mať iné vzťahy.
carries a jaké to má "výhody"? Nebo spolu manželé dle církve musí sdílet jednu domácnost?
Evaeva Je to takové...ne úplně jasné, myslím. V případě odluky na tebe církev nenahlíží úplně jako na manžele, ale ani jako na rozvedené (beru to jako pracovní název, v církvi rozvod neexistuje).
Pokud trvá církevní manželství (ať už v odluce, nebo jsi civilně rozvedená), můžeš přistupovat ke svátostem jen pokud žiješ v celibátu (k tomu přistoupila ta moje známá, o které jsem psala dřív). Nemůžeš se stát kmotrem.
Pokud je Kuchařová opravdu věřící, tak anulace je pro ni jediná cesta a asi má pocit, že by toho mohla dosáhnout, s tím co má v kapse. Problém je, že pokud o všem věděla už před manželstvím, tak nemá šanci, i kdyby to bylo cokoli. Zjednodušeně jakákoli skutečnost, která vznikla až během manželství, není důvod k anulaci. Podstatné tam je to, že něco důležitého ten dotyčný zamlčel (neplodnost, homosexualitu a podobně).
Kan S těmi dětmi je to taky tak, že jo? Pokud to řekl už před sňatkem, není to důvod k anulaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025