VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline moora
8667 příspěvků moje polička 23. května 2023 13:45

711990 já nevím, jestli jí to třeba nějak neomezuje ještě jinak třeba, myslím, že jseš-li rozvedená a v novém vztahu / mmanželství, nemůžeš ke svatému přijímání

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 23. května 2023 13:47

711990 Pro věřící to má význam obrovský. Ale že je Kuchařová tak silně věřící a praktikující, je pro mě teda překvapení.

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 23. května 2023 13:50

711990 A pokud je opravdu silně věřící, bez anulování sňatku by z pohledu víry praktikovala v případě sexu cizoložství. /Jestli si to myslím správně./  

Offline Sweet Potato
39995 příspěvků moje polička 23. května 2023 13:50

711990 Kamarádka absolvovala církevní rozluku. Sice už se dnes nepíše přímo Papeži, ale je to velmi obtížné.

Nevím, jestli ty důvody, které propírají média, jsou dostatečné.

Offline Garfie
28295 příspěvků moje polička 23. května 2023 14:00

Sweet Potato  Přesně. Trvá to dlouho a myslím, že tyhle důvody (o kterých teda víme) by jí nestačily. 

711990 K papeži se to dostat nemusí (ale může, pokud jsou tam nějaké pochybnosti). 

Jinak já dokážu pochopit, že to chce, až si najde někoho nového, je už pozdě, asi je divné usilovat o anulaci manželství pět let po rozvodu? Zase s tím ale mohla přijít hned, oni už jsou rozvedení dost dlouho, ne? 

Kan Já myslím, že svátost mohou přijmout jen pokud jsou oba pokřtění katolíci, jinak jsou ty podmínky stejné jako církevní sňatek, nebo ne? 

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 23. května 2023 14:01

notna moora jakoby verim, ze pro silne vericiho cloveka je to neco zasadniho, jen se mi tezko chce verit, ze je jim zrovna Kucharova. Ale...kdo vi!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. května 2023 14:02

notna ona je puvodem ze slovenska, takze to mozny je?

Online continuity
42393 příspěvků moje polička 23. května 2023 14:17

razorblade ani na Slovensku to není úplně běžné, takto řešit rozvod. Spíš o to usilují nějaké babičky, když už 

Ty církevní svatby jsou relativně časté, ale kolikrát jde o ten obrat. Teď křtili v rodině poslední dítě narozené po rozvodu v nemanželském svazku. No všechno jde, když se chce. 

Dokonce i ta svatba v kostele by prý nějak šla zařídit, vzhledem k tomu,že ta první nebyla s tou svatosti manželskou. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. května 2023 14:23

continuity Náš pan farář taky křtí děti nesezdaných rodičů, vždycky říká, že se řídí Biblí: Nechte maličkých přijít ke mně. :D Jak si to obhajuje na biskupství netuším. My měli v rodině svatbu, kde nevěsta nepřijala Eucharistii a tu svátost manželství jim pan farář odmítl udělit, křtění byli oba a ženich byl u prvního Svatého přijímání jako dítě. 

Offline Garfie
28295 příspěvků moje polička 23. května 2023 14:36

continuity Tak běžné to není, protože je to většinou téměř neproveditelné. :-)

A že všechno jde, když se chce...už jsem tu myslím psala o fejkové svatbě v kostele, že jo!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2023 14:40

Garfie myslím, že Brzobohatý říkal, že jsou rok po rozvodu.

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 23. května 2023 14:41

711990 razorblade Taky mě to u ní překvapuje, jestli je opravdu tak silně věřící, že potřebuje to anulování. Pokud jo, tak bych ji přála, ať jí to vyjde. Žít zbytek života sama by bylo smutný. A nemyslím jen ji. Všem ozvedenym, kteří to měli až do smrti a pak se to nepovedlo. I když ne všichni věřící to tak prožívají. 

Offline Řvousenka
1019 příspěvků moje polička 23. května 2023 16:10

notna Mně přijde, že ho za to, "co jí provedl", tak nenávidí, že se od něj chce totálně očistit. Pocit zadostiučinění se dostaví, až s ním nebude mít zbla společného. Tyjo to jsou hrozný hroší kůže...

Offline stes
9057 příspěvků moje polička 23. května 2023 17:23

Řvousenka nedostavi, v hlavě ho zřejmě bude mit furt

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. května 2023 22:48
Reakce na notna:

Kan znám jednu, která tu křivdu nezkousla ani po 20 letech. Zatahuje do toho všechny okolo. Kdyby měl zájem bulvár, určitě by s tím šla i tam

​Takovou mám tetu. Dospělým dětem dělala peklo, když se budou bavit s otcem. Je to tak 30 let, strýc už zemřel a ona se s tím nesmířila do teď.

Offline Garfie
28295 příspěvků moje polička 24. května 2023 00:07

notna Pravda je, že já mám v okolí holku, které se zhroutil život. Ona je moc hezká holka, nadaná, má vlastní firmu, on chirurg, vtipnej, milej, oba jsou fajn, moc hezký pár, dvě děti. On si začal s nějakou sestřičkou v nemocnici, otěhotněla. Rozvod nechtěl, ale nakonec k němu došlo. Ona se úplně zbláznila, věřící byli vždycky oba, ale ona je teď doslova "kostelní okno", zakazuje jeho rodině stýkat se s dětmi, pokud se budou vídat s novou rodinoju a tak...je to už deset let a nikoho si nenašla a ani nechce, protože se vdala v kostele. Je jí kolem čtyřicítky. 

Offline Tak Betty
6050 příspěvků moje polička 24. května 2023 09:01

Nikdy jsem neslyšela výraz Drak queen. Prosím vás,  to je hobby, koníček nebo úchylka? Já už se v těchhle podivnostech úplně ztrácím. 

OB to má jako součásr představení, nebo tak chodí doma? 

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 24. května 2023 09:03

Tak Betty ale znas, driv se tomu u nas rikalo travesti show a bylo to i v malomestech - chlapi se prevlikali za Helenku Vondrackovou a na playback zpivali pisnicky:D 

Offline Sweet Potato
39995 příspěvků moje polička 24. května 2023 09:46

Tak Betty Pro ty, co se tomu opravdu hodně věnují, je to obrovský kůň, vášeň - a když se zadaří, tak i povolání.

Často jsou to opravdu komplexní umělci.

Dítě mne naučilo na nějakou americkou reality show, kde soutěží třeba jako zpěváci v Superstar.. Je neskutečné, kolik podob může jeden člověk mít.

Offline Sweet Potato
39995 příspěvků moje polička 24. května 2023 09:48

Ehm, tohle skandální odhalení mne rozesmálo nahlas.

https://www.super.cz/1159859-prekvapive-priznani-sabiny-laurinove-herecka-rada-chodi-na-nudaplaz.html

Klikat nemusíte: Překvapivé přiznání - herečka ráda chodí na nudapláž!