VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35532 příspěvků moje polička 01. června 2023 15:11
Reakce na Kokoska:

stes mne se zda, ze trochu pribrala, mozna po lecbe tech lonskych problemu? a ze to chce schovat. 

​Jednak přibrala, a má už tlustý i dříve vysportovaný ruce... a na odhalený ramena si potrpí odjakživa, ačkoliv je má jak zápasník. Útlá žena by s tím neměla problém, ale Charlene je v těch jednoramínkovejch jak almara.

Že by jí Albert řek že jí to takhle sluší? Asi se mu líběj maskulinní typy

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 01. června 2023 15:30

barbucha to jsou docela silna slova.

Offline slniecko admin
19492 příspěvků moje polička 01. června 2023 16:21
Reakce na barbucha:

​Přesně tak, ta depilace je spíš oslabí (nebo otráví natolik, že tam prostě přestanou růst ).

Já depilátor nabízela zřítelnici, jakmile jsem zjistila že si holí nohy. Odpovědí mi byly oči v sloup a jektání zubama (jakože to strašně bolí). Tak snad časem dostane rozum...

​Lumea?

Offline viktorka_od splavu
49137 příspěvků moje polička 01. června 2023 18:51

barbucha na nohách to nebolí ale na těch rukách fest:-( rust mi to teda rozhodne neprestalo diky skubani, to ani omylem

Offline barbucha blogger
35532 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:16
Reakce na Candance:

barbucha to jsou docela silna slova.

​Proč? Ty odhalený ramena nosí odjakživa a nikdy jí to neprospělo. A ruce má teď silný, leč povolený - asi přestala plavat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:16

barbucha já myslela, že mladý de dneska už tolik neholí

Mně to škubání hlavně nebavilo, do fáze, že by to nerostlo, jsem se nedostala. Žiletka je rychlejší.

Offline barbucha blogger
35532 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:31

Evaeva 

Nevím jak jiný, zřítelnice zaplaťpámbu jo. Ale ani tady nevídám nějaký zarostlý lesany, jen výjimečně. Blondýny - přírodní! - jsou na tom líp... holt my tmavovlasý (i bývalý tmavovlasý) se musíme snažit, je to bída...

Žiletka je sice rychlejší (taky jsem zamlada používala), ale to strniště potom Depilace dýl vydrží. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:39

barbucha no mně vydržela dýl ale třeba o dva dny, v součtu se to nevyplatilo, ale věřím, že pravidelně by to mělo větší efekt. A člověk si to musel naplánovat, žiletku použiješ ve sprše  když zjistíš, že je to potřeba.

Offline Černá kočka
1747 příspěvků moje polička 01. června 2023 22:14

Mne se Charlene libi, ma moc krasny oblicej, ten uces ji take slusi, jeji saty mi pripadaji nekdy spis jako umeni a rozhodne vynika osobitosti mezi temi kralovskymi celebritami, ktere jsou jak pres kopirak. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. června 2023 22:47

Si pripadam trapne, holim si ruce kazdy tyden, uz asi 20 letale na mne je teda videt, ze pochazim z opice :)))

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. června 2023 22:58

Tak ty chloupky na rukou, nohou a podpaží už nemám vůbec. A když to čtu, tak jsem ráda, že mi ta Lumea pomohla a žiletku jsem neviděla už tři roky. Zrovna ruce jsem měla strašný a to holení mě obtěžovalo, teď ani chmýříčko.

Offline Karja
44296 příspěvků moje polička 01. června 2023 23:15

Ja teda doufám, že ta era holení končetin třeba opadne a bude klid:-D. 

Offline Garfie
28295 příspěvků moje polička 01. června 2023 23:24

Karja Třeba náš egyptská kamarád se holí všude, jako úplně všude! a prý mu ochlupení nevadí na ženských, ale na chlapech je to nechutný.  Prý byl v šoku, když se přistěhoval do Čech a začal chodit sportovat a plavat a viděl, jak jsou chlapi zarostlí. 

Online continuity
42390 příspěvků moje polička 01. června 2023 23:27

Garfie Egypťani se holí už od dob faraonů. To sedí. 

Offline Garfie
28295 příspěvků moje polička 02. června 2023 00:13

continuity  Prý byl opravdu v šoku, když zjistil, že ostatní muži to tak nemají. :-)

Online Pinot Noir
29674 příspěvků moje polička 02. června 2023 00:15
Reakce na Karja:

Ja teda doufám, že ta era holení končetin třeba opadne a bude klid:-D. 

​Přesně, hroznej vopruz.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 02. června 2023 07:55

Co se týče holení, tak genetický jackpot vyhrála moje babička, která prakticky nemá chlupy na rukou a nohou a to byla zamlada černovlasá. Myslím, že to zdědila ještě teta a tím to haslo. Ale ty blby věci se dědí furt, že jo

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 02. června 2023 08:01

Evaeva zrovna vcera jsem kupovala holici pristroj a depilator, ze uz se vsechny spoluzacky holi 

Offline Marbuša
1403 příspěvků moje polička 02. června 2023 09:01

Nechci to tu víc plevellit, přejdu do kosmetického vlákna ohledně chloupků v obličeji.

Offline Řvousenka
1019 příspěvků moje polička 02. června 2023 09:44

monis Vždycky to výhra není, já taky chlupy žádný, vlasy sice černý, ale debilně jemný a málo