Ja teda za uplne nejvetsi zradu povazovala, kdyz mi v pulce chemoterapii vypadaly rasy a oboci, ale zacaly zase rust chlupy vsude jinde. Takze jsem holohlava s lysym oblicejem chodila do drogerie pro depilacni vosk
. Jako kdyby mi zustalo to hole telo a vyrostly vlasy, rasy a oboci, vubec bych se nezlobila. To hole telo bylo moc fajn, nemela jsem par tydnu zadne zarostle chloupky a to bylo bozi ![]()
VIP zjevy
notna Nemusíš, to podstatné ses dozvěděla. :-) Teď vedou debaty, jestli je to zázrak nebo normální stav.
no, záleží na tom, kde byla pohřbená. Ale na zázrak já moc nesázím..
to jsem ja :) v zivote jsem si neholila zadnou z koncetin, vlasy mam puvodne hodne tmave hnedy
Nessssr! ![]()
Ounz Ono to vyznělo, že jsou dost opatrní. Nějaká odbornice tam říkala, že i ten rozklad vezme čas a že o tom zase tak moc nevíme, protože exhumace nejsou úplně časté...
Řvousenka Buď v klidu. Ještě je tu tým chlupy jo, vlasy ne.
To sem byla já. A nechápu, jak se to tak blbě může podařit
.
Za do nebe volající nespravedlnost považuju, že mám vlasy šedivý, ale chlupy furt černý ![]()
Garfie no ona je nějaká tlecí doba, ale vždycky to záleží na tom, do jaké půdy a jakých podmínek je tělo pohřbený. Tři roky je vlasně vcelku málo..
barbuchaPočkej, ty bys chtěla mít šedivý chlupy? :-)
barbucha černý můžeš zlikvidovat tou lumeou ![]()
barbucha no hele az mi zacnou sedivet chlupy, tak si to pujdu uz uplne hodit![]()
Chlupy muzou sedivet?
Candance chlapi mívají šedivé i chlupy, tak asi i ženy ![]()
Evaeva i chlupy na nohou?
Candance to nevím
Candance mě bohužel sem tam vyroste šedivý chlup v obočí
na nohou ani na rukou zatím ne
Candance jo, "tamty" chlupy šediví! Nepamatuješ si na Samanthu, jak to řešila barvením?
Makara a jo vlastne. Mas pravdu.
mne sedivi vsecko co nevyplesatelo![]()
barbuchaPočkej, ty bys chtěla mít šedivý chlupy? :-)
Já bych nejradši chlupy neměla vůbec žádný!
barbucha presne !!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025