razorblade hele já sem tmavovlasá a ruce sem měla chlupatý dost a epilací to výrazně ustoupilo, a staci to tak 1 za měsíc, bohužel se to samý nedá říct o nohách..
VIP zjevy
my jsme v rodine po babicce a mamince tmavovlasky se sice celkem ridkym, ale o to odolnejsim porostem. kterej teda komplet sleze po prechodu
takze babicka logicky zadny chlupy nemela a mamka uz taky nema, ja se blizim. ovsem netesim se na ty v obliceji
to je furt neco!
btw uz nevim kde se to resilo, asi tak ruzne, ekzem v obliceji zejmena na ocnich vickach. tak pred tydnem me nejak zaclo svedit oko a vecer koukam a mam ho tam
pac jsem nemela nic lepsiho po ruce, mazla jsem to Canestenem. uplnej zazrak![]()
Přesně, hroznej vopruz.
Já to teda dost flákám, ale pak je mi leckdy stydno:-D
Lamicka kolik je dceri? A co jsi koupila?
Já byla ve středu na odstranění pihy na krku a den předtím jsem se řádně oholila dočista dočista - že kdyby to tam se mnou šlehlo, ať nemám na patologii vostudu ![]()
Karja
Já byla ve středu na odstranění pihy na krku a den předtím jsem se řádně oholila dočista dočista - že kdyby to tam se mnou šlehlo, ať nemám na patologii vostudu
A víš, že chlupy rostou ještě i po smrti? Prý teda, jsem slyšela ... ![]()
A víš, že chlupy rostou ještě i po smrti? Prý teda, jsem slyšela ...
Jak dlouho?
(taky jste teď četli o té jeptišce, jak ji po třech letech exhumovali prakticky neporušenou?)
Garfie Nevím, jestli je to vůbec pravda. Jen jsem to někdě četla, že vlasy, vousy, nehty atd. rostou i po smrti ještě nějakou dobu.
O jeptišce jsem nečetla. Mám googlit?
notna ony nerostou, ale mekke tkane se scvrkavaji takze ty pevne "vylezou". ehm
Řvousenka Buď v klidu. Ještě je tu tým chlupy jo, vlasy ne.
notna Nemusíš, to podstatné ses dozvěděla. :-) Teď vedou debaty, jestli je to zázrak nebo normální stav.
Garfie Tak nám sem potom napiš i výsledek bádání. Se může hodit vědět, co taková jeptiška dělala, že vypadá i po smrti dobře :-)
Řvousenka Vlasů i chlupů mám furt stejně, holím, změny nepozoruju. Ale ke stáří to nejspíš přijde, doufám, že teda dřív nebudou ty chlupy než vlasy ![]()
Lamicka dekuji
Co se týče holení, tak genetický jackpot vyhrála moje babička, která prakticky nemá chlupy na rukou a nohou a to byla zamlada černovlasá.
to jsem ja :) v zivote jsem si neholila zadnou z koncetin, vlasy mam puvodne hodne tmave hnedy
moora ty máš tak hustý háro, že už jinam nezbylo :)
moora a ještě jich máš na 4 hlavy ![]()
Někdo si holt uměl stoupnout do správné fronty, když se nadělovalo
moora gratuluju ![]()
Ale ta varianta hodně chlupů i vlasů taky není tak špatná. A podle prarodičů a rodičů to vypadá, že by mi vlasy mohly vydržet i na stará kolena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025