Kynychovy hrabe, foti se takhle snad kazdej rok...proc? Kouklova vypada pokazdy jak smudla
VIP zjevy
notna jo na nejakym barelu nebo tak neco...
U tady těch polonahých fotek celebrit, které jsou veřejně v kdejaké společenské rubrice, si vždycky říkám, jak já být tou celebritou, bych si kupovala rohlíky nebo byla na jednání v bance nebo na třídní schůzce a říkala si, kdo všechno viděla moje prsa, rozkrok...
Já tohle dobrý den, kozy ven asi nikdy nepochopím. Asi jsem totálně mimo.
notna napodobne
notna Žejo! A taky sis ve vysokým stupni těhotensví vždycky říkala, jak je na tobě to š......... vidět? Jako že teď už to vědí úplně všichni!!!!
Hlavně ta fotka Kynychovy nedává vůbec žádný smysl...Jako proč má plavky a nějakou starou automobilovou čepici a kozačky? Jako co to je:-D:-D
A hodně mě baví Lela. Ona jela na reoperaci pozadí:-D:-D Na komplikovanou téměř sedmihodinovou operaci...se zadkem. Prostě někdo si sedm hodin operuje zadek a několik týdnů se hojí...zadek. A den po tom napise, že půjde na operaci jizvy po císařském řezu, že se tim dosáhne sexy bříška! Ty vole, jako proč, proč?
Karja to už je fakt nemoc, třeba ji tam před narkózou dávají nejaké fajne oblbovaky. ![]()
continuity Nevím no, je to takový smutný, že ty lidi nemají nic jinýho, prostě se honi za tim sexy bříškem. Týden bez dětí stráví v nemocnici viď....v Turecku:-D:-D. Jako jet do Turecka na operaci. Člověk neví, jestli se smát nebo brečet:-D
Karja sexiiiii to je ne asi
Karja tak třeba chtěla jen vypadnout k moři bez dětí a Karlose ![]()
JankaM chtela vypadnout k mori... a misto na plazi bude lezet na brise s rozrezanym zadkem v tureckym spitale. Nekde minula rozcesti?
notna Žejo! A taky sis ve vysokým stupni těhotensví vždycky říkala, jak je na tobě to š......... vidět? Jako že teď už to vědí úplně všichni!!!!
Tak to mě nikdy nenapadlo!
notna Kan Mě teda taky ne:-D. Ale pamatuju si, jak když jsem čekala to druhé, tak jsem se ze začátku styděla, že jsem si říkala ty vogo, tak teď mám mimino a už čekám druhé:-D. Úplně si pamatuju, jak mi spadl kámen ze srdce, když mi kamarádka se stejně starou holčičkou řekla, že je taky těhotná a já byla ráda, že v tom nejsem jediná, že se ta pozornost okolí trochu rozprostře. O tom, že to bylo všem jedno asi tady nemusim psát;-)
Kokoska Ale právě když si chce nechat operovat i břicho? To nevím, jak bude ležet
(a samozřejmě o tom nechci vůbec přemejšlet!!)
Kan Co vsichni, ja si rikala, ze ted uz i moji rodice vi, ze jsem sexualne aktivni (se sambem jsem v ty dobe byla asi 13 let a bylo mi uz dost po tricitce) :-D.
Vari to je vtipný, to mě vůbec nenapadlo v souvislosti s těhotenstvím![]()
Vari to je vtipný, to mě vůbec nenapadlo v souvislosti s těhotenstvím
A to už budeš mít třetí, ne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025