Tyana jojo, stačí se kouknout na Havlovou a Kuchařovou, šijou u stejnýho doktora
VIP zjevy
stes proč? Protože fuck the age přece ![]()
Dovolím si přerušit nebo přestěhovat těhotenskou vložku do patričného vlákna a dát sem Símu. Snad raději nebudu ani komentovat nebo jen obvyklé proč
?????
Syn: Co je to za paní a proč je plešatá? ![]()
![]()
![]()
![]()
- ako sa má plešatá speváčka?
- čese sa stále rovnako.
![]()
A ja sa pýtam s ním, kto je tá pani, a prečo je plešatá?
slniecko to je přece sexice Simona Krainová, neříkej, že jsi ji nepoznala :)
Torrah ja som v tomto márna...vdaka!
Teraz idem googlit aspon to meno...
A teda...preco je plesata ?
slniecko Já bych řekla, že plešatá není, má stažené vlasy a vysoké čelo. Jinak bych taky čekala, že se synek zaměří spíš na bambeřici, ale je to jiná generace a Simču nezná.
Glamour, glamour...prý ![]()

delinka81 Ježiši kdo to je a proč zpívá podprsenkám?
Vari Já jsem z toho viděla i video, a jak se tam natrasa s tím Jordanem, bylo to hrozně vtipný. Ten outfit je pěknej, ale nosí ho na vystoupení poměrně často:-D
delinka81 tak to musela bejt pekelná akce,
co bude jako kulisa příště, eroticshop? Rozhodně by to bylo údernější než podprdy
To je asi otvíračka nějakého obchodu se spodním prádlem, ne?
Tuhle jsem zahlídla novou reklamu, Krainová se sestrou uváděj nějaký šperky - hele Síma má tak prázdnej ksicht a tak trapně sexííí výraz, že ta sestra ji s přehledem strčí do kapsy jak modelka tak i jako ženská.
To je asi otvíračka nějakého obchodu se spodním prádlem, ne?
Zjevně mají oba zmínění umělci nouzi o slušný, jejich věhlasu hodný, kšefty.
Krainove uz definitivne hrablo. I kdyz to jsem si myslela uz u tech rozcapenych fotek.
Smetana spolupracuje s Tezenis a v posledni dobe asi drzi stejnou dietu jako Trestikova
takhle vyzabla nikdy nebyla.
Lamicka podle toho tela jsem si myslela, ze je to nejaka zacinajici teen-age hvezdicka...
Lamicka podle toho tela jsem si myslela, ze je to nejaka zacinajici teen-age hvezdicka...
Vůbec jsem ji nepoznala ![]()
Jo Smetanu jsem poznala, je mi sympatická.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025