barbucha no ale nenapadlo mě, že by někdo do té doby nečekal, že sexuálně žiju
Že by si jako někdo řekl, ty jo, ona s ním fakt spí![]()
VIP zjevy
Evaeva tak obcovat spolu nutně nemusej - co takový IVF?
Hele nektery to delaj verejne, at nikdo nema pochyby
. Viz pripad z klatovsky skoly, coz je spis na
do OMFG
Vari u nas to bylo presne naopak. Moje mama se me zeptala asi pul roku po svatbe, jestlis muzem vubec mame pohlavni styk, kdyz porad nejsem tehotna ![]()
Zuzuli já se po rozvodu už rozhodla znovu jevdavat a máma se mě ptala, jestli teda nechci děti. Tak jsem jí řekla, že manželství není biologickou podmínkou těhotenství. ![]()
Zuzuli když jsme krátce po druhých narozeninách starší dcery oznámili, že čekáme druhé, tak se mě máma s výrazně překvapeným výrazem zeptala, jestli jsme to jako plánovali...se nezavděčíš![]()
monis to se mně ptají teď, protože táta si z toho jednoho odestupu určil, jak za sebou ty děti chceme
Ale vzhledem k tomu, že naši mají s neplánovanými dětmi svoje zkušenosti;), to beru fakt jen jako zájem a téma ke konverzaci
Evaeva jako u třetího dítěte to trochu chápu, ale dvě děti po 3 letech je myslím naprostý mainstream, kde snad není nic k divení![]()
monis naši se nedivím ani těm třem dětem, sami je kdysi chtěli (a vyšlo to až, když už to fakt nečekali
), fakt jen konverzační téma.
Ale jasně, dvě děti ty 2 až 3 roky po sobě je klasický model.
Evaeva hlavně aby si neřekli "tyjo, ona fakt spí s ním?"![]()
Vari u nas to bylo presne naopak. Moje mama se me zeptala asi pul roku po svatbe, jestlis muzem vubec mame pohlavni styk, kdyz porad nejsem tehotna
To nám kdysi na zdravce vykládal profesor, že hledali důvod, proč spolu pár nemůže otěhotnět a oni spolu neměli styk, jen nějaké vedlejší aktivity, takže mladá paní nebyla panna a nikoho to nenapadlo. Jen si nepamatuju, jak se na to přišlo
.
Zuzuli Mého muže, tehdy ještě přítele, se cca půl roku po seznámení!!!!! ptala budoucí tchýně zda jsem vůbec plodná, páč pořád nic.
tzaziki ježiiiš![]()
Dovolím si přerušit nebo přestěhovat těhotenskou vložku do patričného vlákna a dát sem Símu. Snad raději nebudu ani komentovat nebo jen obvyklé proč
?????
Ježiš co to má za bouli tam dole?! Brr.
Jinak teda Síma je dost zoufalá poslední dobou... očekávám s jistotou další fotky, proti kterým bude tahle poslední ještě vrchol cudnosti.
stes ježiš, to snad asi radši ta těhotenství ![]()
stes Kdyz pominu to zjevný, tak mě zaráží jak si jsou nakonec lidi strašně podobný ve chvíli, kdy si nechávají neustále dělat úpravy v obličeji. V obličeji úplně jak ta nejmladší Štiková a deset dalších...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025