Kokoska Jo ták, pardon
VIP zjevy
Karja ze by chrapal, nechaval ponozky uprostred obyvaku a v koupelne hazel mokry zmuchlany osusky na zem?
Ponožky a ručníky vyřeší i paní na úklid. ![]()
Neslusi ji to teda...strasnej strih
continuity nepochybuju.
Já jsem na tu fotku Aleny taky zírala, ale jsme si jistě, že je to fakt z té svatby? Není to jen random fotka v neslušivých bílých šatech?
...aha, tak fakt že jo. Zvláštní...
stes přitom ale by stačilo fakt málo. Trochu zmenšit výstřih, splesknout ty rukávy a vypadala by úplně jinak.
Lav Mně se tedy nelíbí ani ty boty. Ten pasecek kolem nohy. Přitom ona asi umí chodit v lecjakych zabijáckých botach.
No co druhá svatba, už to asi tak nežrala!:-D
bram presne
Karja Já měla dojem už kolem té první svatby, že to moc neprožívá. A taky jí to moc neslušelo.
999 Jojo, vona to bude nakonec holka do nepohody a tím je vyřešena i záhada single miliardáře bez závazků, prostě čekal na tu pravou!
Karja Asi jo :-). Navíc si myslím, že s ní bude sranda :-).
Myslim, ze dela hodne jak je ona opravdu vysoka. A ten jeji je proste utly Ital. Vzdyt ona ma asi 180 cm. A ten vrsek sat je na mala prsa. Nazivo vypada urcite lepe.
Jos Já myslím, že nazivo je kost jako blázen. Ale prostě ty šaty ji nelichoti, ona měla víc těch svatebních outfitu a nezaujal mě ani jeden, jeden teda na fotce nebyl úplně pořádně vidět.
999 ja teda myslim,ze to proziva zase az moc,cetla jsem ze se prevlíkla 6x, pak výběr mista, party pred atd...jen proste ji tyhle romanticky hadry nesedej a neslusej. A s tim,že s ni bude asi sranda, souhlasim,taky mi tak prijde.
Šeredová na tý svatbě vypadala jak Čvančarová!
A že je ten její pěknej? Kdys byla naposled na očním?! Takovej vyskákanej střízlíček ![]()
barbucha Krása je pomíjivá, prachy zůstavaj. Ale je rozhodně hezčí než Buffon!
Karja no pockeeek, buffon byl docela charismatickej
razorblade Já ho viděla čistě jen na pár fotkách, ne třeba na zápasu nebo nějaké akce, a nelíbil se mi teda. Ale zas je na nim fajn, že si nenašel žádnou dvacítku, ale snad i stejně starou kopii své manželky:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025