černá káva dovolím si odpovědět, páč jsem na příjmu...to je prosím Marie Růžičková, manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky. Nevyčerpatelná studnice nevkusu a pobavení![]()
VIP zjevy
Hele, asi outfit plní účel. Do teď jsem to jméno neznala, teď už jo. ![]()
stesŠmarjá. To je teda chudák.
černá káva Kdepak chudák, Maruška se vyjádřila, že je top hospodyňka, co servíruje teplé večeře a absolutní servis manželovi. Vzhled on asi neřeší, asi už má s lety rozostřený zrak nebo celkově mu mozek klesl někam dolů. Navíc i on sám se občas rád přiopálí, nabarví vlas a zuby vybělí.
asi ten bulvár čtu moc!
Karja
Tak to potom
.
Karja Jasně, že vzhled neřeší! Vždyť se mnohokrát nechala slyšet, že nechápe, proč lidi řešej její vzhled, místo aby se zajímali, jaká je uvnitř!
Sweet Potato asi se díky tomu vzhledu lidi bojí, co by uvnitř našli. Nebo že by nenašli nic.
Nevim no, mladá ženská a působí jak gumová panna

Mermaid Ty prsty, jauvajs jauvajs ![]()

Dávám do zjevů i když Versace . Látka na mě působí lacině.
Tak Betty tohle je hlavně špatný úhel focení a i taky postoj nic moc. Dovedu si představit, že jinak vyfocdný by to vypadslo i líp. A pak je ještě realita v pohybu.
Tak Betty látka, si myslím, že není nejhorší, ale je to neslušivý střih, nebo aspoň jí vůbrc nesedí
Tak Betty nevím kdo to je, ale řekla bych, že by ty šaty měly být volnější
Tak Betty tak jestli tohle je Versace, tak to si ho mileráda odpustím :) akorát by mě zajímalo, jak má podchycený ty prsa, aby držely tam, kde mají
Tak BettyLátka bude kvalitní, ale i podle délky rukávů jsou ty šaty ušité na postavu tak o 20 cm vyšší.
Ty šaty jsou krásné, látka taky.
Ale právě materiál a střih šatů chce dokonalou postavu, téměř vytesanou. Protože tyhle šaty neodpustí
nic.
(pak, při "nesplnění podmínek" dělají tu službu, že na nevhodné nositelce vypadají lacině a ona s nimi...)
Nevim no, mladá ženská a působí jak gumová panna
To mi ani nepřijde... holka je souměrná, nikde nevidim nic přifouknutýho... má milej úsměv bez kačírka a živej výraz - imho do gumový panny hodně daleko ![]()
Dávám do zjevů i když Versace . Látka na mě působí lacině.
Celý je to divný a čert vem, co je to za značku. Tenhle střih vlastně zejména výstřih nebude slušet snad nikomu. A už vůbec ne téhle pani, která by do toho modelu potřebovala jinou figuru, jinou výšku, jinej účes a taky jiný boty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025