VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 12:25

Bundy/kabáty na pohrbech asi neřeším, neurazi mě jakákoli tlumenejsi barva, to je fakt investice, na kterou každej nemá a kolikrát fakt není nálada ještě někde shánět a půjčovat hadry. Černé šaty/kalhoty uz bych brala jako povinnost, nicméně sama teď třeba taky nemam.

edit

Vlastně jeden černý stan bych tam našla. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 12:27

Candance Já třeba skříň probiram pořád, moc toho neskladuju a jak už jsem nejakej pátek na rodicaku + v mezicase se v práci dresscode taky dost rozvolnil, tak slušný hadry fakt neuziju, takže postupně nějak všechny zmizely. A nechávat si ve skříni neco ve stylu "to si vezmu kdyztak na pohřeb" mě asi nikdy nenapadlo. Teď bych měla fakt problem. 

Offline EDITH4B
2126 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 12:28

Luna no právě,taky jsem si hned představila tvoji výzdobu salónu

Offline Vari
2194 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 12:31

Nasim se ted stala nemila udalost, zrovna kdyz byli v Madarsku, tatkovi umrela teta. Slusny obleceni a boty meli 450 km daleko, neco si tam narychlo koupili, nastesti vedrech toho stacilo jen malo, ale stat se to v zime, tak by si taky komplet cernej oblek, kabat a boty kupovat nebudou a byli by na pohrbu asi drobet za burany.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. srpna 2023 12:33

MP Meri já jeden černý kabát mám už od tanečních. Myslím, že je pořád pěkný (jakože ne demode), ale stoprocentně ho nezapnu. Od porodu jsem neměla odvahu ho vyzkoušet Ale kromě těch jedněch černých šatů, co jsem potřebovala, nemám černé svršky žádné.

Offline Garfie
28292 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 13:05

Tak já už na pohřeb svoje černé šaty půjčovala (taky se můžu přidat ke company ), dokonce i dětské. Přijde mi, že pokud člověk není nějak úplně nestandradních rozměrů, najde se v okolí někdo vhodný, kdo může černé oblečení půjčit. 

Ale v mém okolí se na pohřby chodí taky ve vhodném oblečení, s výjimkou třeba sousedů, které vídám i v těch flanelkách a vestách, ale přesně jak říká @continuity je hezké, že přišli! 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 13:22

Byla jsem pred casem na pohrbu kamaradky. Bylo to v jeji rezii, protoze vedela, ze konec se blizi. Mimo jine tam bylo na parte napsano, kdo bude mit cerny hadry, jde hned za mnou. Podminka ucasti barevny obleceni a chut oslavit muj zivot. Pres slzy jsme se smali a presne tak by  to chtela. Ja mam uz 10 let, kdy jsem mela namale, taky presne sepsany, co chci.

Offline stes
9056 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 14:09

crazydaisy tak kdyz je to tak naplánované, tak ok a je to hezky. Ja mam uz leta vybrany pisnicky,ale pritom nechci pohreb.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 15:06

Ty jo, nikdy by mě nenapadlo, kolik lidí to řeší. Já vůbec netuším, co kdo měl na sobě, na pohřbu mého taťky, ani mě to nezajímalo a bylo mi to úplně jedno. Byla jsem ráda, že když ten pohřeb chtěl, že ti lidé došli.  A jestli měl jeho nejlepší kamarád svetr nebo sako nebo tenisky na nohách, to ani netuším. A já teda pohřeb nechci, ale kdyby ano, tak je mi to už úplně jedno, ať jdou třeba v růžovém. 

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 15:08

Před měsícem zemřel tátův blízký kamarád z malé vesnice na severní Moravě (67 let). Bylo vedro. Oblekove kalhoty, košili a kravatu měl na sobě můj otec a jeden další důchodce. Neboztikuv syn a zeť měli aspoň k tmavým kalhotum tmavou košili. Většina chlapů dorazila v džínách, ti mladší i šortky. Ženské většinou měly černé šaty, být mnohé by se spíš hodili na plážový bar než do kremační síně. 

Kdyby byl pohřbeb v zimě, tak taky nemám černý kabát a sla bych v tmavém bundokabate. 

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 05. srpna 2023 19:51

Renusatko Říkala jsem si přesně to samé. Aboslutně netuším, co na sobě měli lidé na pohřbech, kterých jsem se zúčastnila.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. srpna 2023 20:00

Renusatko je lepší když přijdou, než aby nedošli kvůli tomu, že nesehnali vhodný oděv.

Offline 1010
211 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 21:23

Byla jsem na pohřbu v zimě, v menším městě, a kromě svítivě barevných bund jsem potkala i minišaty (byly teda aspoň černé) s tělovými silonkami, to byla teda fakt síla

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 21:32

1010 Pro mě strašný. Ale hlavně, že přišli! :D

Offline tv
4188 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 21:45
Reakce na Kan:

1010 Pro mě strašný. Ale hlavně, že přišli! :D

​To už je od tebe docela zlé.

Offline barbucha blogger
35522 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 22:24

Já jsem holt stará škola, takže na pohřeb jdu v černým, žádnou softshelku apod. ani nemám... Tak nějak mě napadá, že ty, který volnomyšlenkářsky chválej lidi aspoň za účast, ať už přijdou v čem chtějí - tak jak by jim asi bylo na jejich svatbě, kde si daly práci s outfitem i kolikrát řešej styl družiček, matky a tchyně... kdyby tam přišla skvadra tu v teplákách, tu v kraťasech, tu v jiným sportovním oblečení (a ještě viditelně starším) a se špinavejma botkama - přičemž nevěsta v bílém, ženich v obleku... Podle mě je neadekvátní oblečení, k jakýkoliv příležitosti, prostě neúcta k ostatním účastníkům. 

Offline Tak Betty
6049 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 22:32

barbucha Amen.

Offline viktorka_od splavu
49136 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 22:36

rekla bych, ze na jizni morave jeste skoro kazdy vi, jak prijit na pohreb (se svatbama je to horsi:-)),  dokonce i to, ze kosile je bila !! s cernou kravatou (a cerna kravata se jinam nez na funus nenosi)

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 22:53

barbucha No presne, jako nezijem nikde ve stepi, kde by byl problem sehnat si cerny saty nebo kabat. A at na me nikdo nechodi s cenou. I v sekaci se to da sehnat. Nemusi to byt prece Chanel, ale aspon at nevypadam jak sjeta svetluska.(Na toho magora v softshellce asi jen tak nezapomenu)

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 23:01

U nas na jizni Morave byvaji pohrby hojne navstevovane a naprosta vetsina lidi je vzdycky oblecena vhodne. Mam v pribuzenstvu jednoho hodne znameho herce, na jehoz svatbe se objevilo dost VIPs ;) Jsme si predem rikali, ze jsme zvedavi na cool napadite a originalni modely prazskych hercu a herecek... no my "obycejni lidi" obleky a pekne elegantni saty, prumerny dresscode tech VIPs vypadal asi jako ta fotka z pohrbu