Pinot Noir Ještě zam chybí jeden, mne zcela uchvacující prvek, obočí vyčesané svisle do špiček.
VIP zjevy
Sweet Potato moc to tu nepíš, lebo ďalšie titulky budú "Lela má nové obočie " :)
Sweet Potato no ale to je přesný ![]()
Prolitla jsem fotky z pohřbu paní Šulcové a chtělo se mi zvracet. Jsme národ Buranů. Ve slušném černém nebo aspoň v černém odhadem třetina. ![]()
Český pohřby jsou vždycky pro vostudu.
Vidim hodně lidí v černý, ale žádná paráda teda. Takový voválený... a tady ta dvojka tomu nasadila korunu. Eště k tomu baťoh!

Nevšimla jsem si, ale v tý společnosti nepřekvapil
Doplňky mají skoro všichni děsný.
Ja mam pocit, ze toto se specificke pro ""vyssi ""spolecnost, ktera chce byt free, takze maji pocit, ze to pro ne neplati nejaka pravidla oblekani.
U nas na vesnici jsou na pohrbu vsichni v obleku a cernem obleceni
Candance to je pravda. Na pár jsem už bohuzel byla a vsichni v černém, kdezto na těchto,kde jsou smutecni hosté veřejně znamí,se to buranske obleceni vyskytuje hojne. Takže ano, holt jsou free.
korunu tomu nasadila v mém případě prodavačka, která, když jsem sháněla pro mámu černý kabát řekla, že máma múže jít na pohřeb manžela ve fialové péřovce, protože je to přece jednorázová akce a kupovat si kvůli tomu černý kabát je zbytečné...ženská okolo padesátky, dvacet ji nebylo.
Candancepotvrzuji, loni jsem byla na pohřbu na moravském maloměstě a všichni byli vhodně oblečení.
Muj hodne vzdaleny pribuzny prisel na pohreb v cervenem svetru.
Hodne lidi to urazilo a doted to nemuzou rozdychat.
Lamicka Na posledním pohřbu co jsem byla, mělo hodně lidí z té nejbližší rodiny fakt problém dát dohromady slušné černé oblečení. Nechápu to, hlavně do těch vnitřních prostor, vždyt to nemusí být nic extra, stačí černé kalhoty,svetr nebo černá košile. Bylo to fakt hodně blbý, přišlo mi to neuctivý, ale jim to nějak nepřišlo.
Karja tak já bych teď taky měla potíž, kdybych měla jít na pohřeb, musela bych si vše koupit fungl nové, protože nemám v šatníku ani jeden černý kousek a pro někoho třeba takový nečekaný výdaj může být problém
Já tedy nevím, jaká je definice vyšší společnosti, ale poslední roky to oblečení upadá všude, divadla, svatby, pohřby, promoce. Osobně se mi líbí pozvánky, kde je to jasně napsané a setkala jsem se i s naprosto primitvní firemní plavbou na brněnské přehradě při ohňostrojích, kde měl každý ten dress code na pozvánce a fakt o nic nešlo.
Mermaid A kdybys nečekaně zesnula, v čom půješ do penálu? Myslela jsem, že malé černé má v šatníku každá a pokud je ti 15+ tak sem tam už na smuteční rozloučení jde snad každý, ne?
Kan nevím, fakt mě ještě nenapadlo přemýšlet o tom, v čem se nechám spálit ![]()
A ne, nemám už pár let žádné černé oblečení a až ho budu potřebovat, tak si ho pořídím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025