Mermaid No jenom aby nebyl zbytečný výdaj! Špaček jednou řekl, že je lepší přijít na akci overdressed než underdressed.
VIP zjevy
Kan asi ti nerozumím
Kan malé černé v šatníku nemám a už pár let jsem je k ničemu nepotřebovala. Takže i kdybych je v té skříni měla, už mi stejně nebudou. Popravdě víc užiju nepromokavé boty/bundu.
Do penálu mě můžou šoupnout klidně ve spacáku, momentálně je to to nejlepší co na sebe mám.
Čímž teda neomlouvám nevhodné oblečení známých osobností na pohřbu.
bublifuk S tím si černí havrani poradí, někdy prostě nedopínají na zádech. Jinak je to každého volba, já se jen bavím tím obhajováním, proč nemít slušné černé oblečení a jít na funus jak křupan, toť vše. Přitom ta smrt je jediná jistota, kterou v tom životě máme, že.
Mermaid Jo, ale nemyslím si, že to byl případ zrovna téhle rodiny. Jinak to chápu a jsem třeba tolerantní k těm barevným zimním svechnikum, to je fakt výdaj a ne každý to pak vezme i na jinou příležitost, já černou taky nerada nosím
Mermaid já si takhle černé šaty "musela" koupit. Jako člen blízké rodiny bych jinak oblečená nešla, ale u ostatních mně neuráží i jiné tmavé barvy, pokud to nejsou zrovna džíny, ale něco formálního.
Kan já jsem si nevšimla, že by tu někdo nevhodné oblečení na pohřeb nějak obhajoval
bublifuk podle mě tě uloží v čem budeš chtít. Já jsem teda ve věku, kdy mně nenapadlo nad takovou věcí uvažovat, to by mně teď trápilo nejmíň.
bublifuk Klidně nahá, fakt!
Nereste to, ja mam cernych satu aspon 50, na vsechny se dostane, kdybyste mely zajem!![]()
bublifuk To v žádném případě, existuje pouze něco jako dobré mravy a pohřební rubáš, což nikde není přesně definováno a upřímně, aspoň pozůstalým klesnou výdaje, ono to oblékání něco stojí, navíc jak se s ostatkama manipuluje, pořád odcházejí jisté tekutiny a tak.
Kan nevím, fakt mě ještě nenapadlo přemýšlet o tom, v čem se nechám spálit
A ne, nemám už pár let žádné černé oblečení a až ho budu potřebovat, tak si ho pořídím.
jedine, co mám, je pohřební playlist.
Má tak 20 hodin. A místo, kde mě kamarádi zapijou, mám taky vybrané.
Luna dalších 50 kusů dodám já ![]()
EDITH4B No a mame byznys plan![]()
Firma Edith&Luna Funeral fashion ![]()
Luna jdu do toho!
EDITH4B No to by me bavilo, uplne vidim, jak zarizuju studio morbidnima kresbama![]()
Ale jako fakt je priserny, v cem lidi chodi. Zazila jsem i fosforovou softshellku!!!
Luna protoze tu prece uzije nejvic. Ja neverim, ze by skoro kazdy nemohl mit jedno slusne obleceni. Aspon jedno, jakoukoli klasiku, z vyprodeje a podobne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025