Karja Svatba bude v září, takže skoropodzim.Kokoska Myslím, že trošku jo, ale zároveň jsou tam vidět spíš takové tlumené barvy, takže asi pošťouchnutí, že to nemají být jasné, svítivé apod.
VIP zjevy
Kammila OK, já vím. Takže pokud ji vede jen touha zveřejňovat tělo, má ten účet na OF zdarma??!? Nemá, jde jí o peníze, okolo toho se to točí. A znova, má na to právo, jen nesmí mlžit.
Asi tak. V podobnejch případech jde vždycky o peníze. Taková Evička Decastelo, Pergnerová nebo Marcela Březinová by mohly vyprávět
To bylo řečí o uměleckých fotkách ![]()
Tak třeba má Vágner zas nějakou exekuci...
tzaziki Super to je, asi nechtějí žádný neonovky, nevěsta je tmavovlasá? Má oblíbená „dusty green"
tzaziki to jsou hezké barvy. Já bych sice hosty na své svatbě neomezovala ani takto, ale zároveň bych se jako host v tomto případě snažila splnit zadání (na rozdíl od požadavku na jedinou barvu).
Je to hezký nápad, ale myslím si, že nakonec to úplně nedopadne. Spousta lidí si vezme nějakou barvu podivnou zadání, do toho se vleze cokoliv.
Kan Nikoli, nevěsta je zrzka.
tzaziki Tak to bude dobrý kontrast. Září je na svatby nejlepší měsíc, já se taky teda vdávala v září. :D
tzaziki Tak to gratuluji velice!
Pinot Noirmě tyhle podzimni barvy výslovně nesluší, takže za mě je to stejný problém jako jedna barva, možná ještě větší, protože většiny barev se najde studený odstín.
continuity modra v poslednim radku to jisti ![]()
continuity je tam modrá a černá, s tím se dá vyjít.
Já vůbec nevím, jak ty barvy pojmenovat, jakože jak je zařadit spolecně. Přijdou mi tam chladné i teplé, na podzimní mi tam chybí zelená....No já bych si vzala žluté šaty, které jsou o odstín trochu jasnější než ta na obrázku, další by to udělal určitě podobně zas s jinou barvou a řekla bych, že tím se to rozbije. Ale tzaziki nám určitě popíše výsledek.
KarjaNo já myslela, že půjdu v těch mint asymetrických COS (přijde mi, žeta barva tam je), ale mám čas vymýšlet a koukat, takže uvidíme. Výsledek budu určitě referovat.
tzaziki Jo, ta barva trochu tmavší tam je. Taková našedlá mint;-)
Tady ty dusty, nebo zaprášené, zastřené barvy, chcete-li, frčí ve světě u nevěst už pár let.
tzaziki hned jsem si říkala, že ty šaty máš ![]()
Catherinne tzaziki je pravda, ze zariva cerven a neonova zlut tam neni :) A myslim, ze Karja ma pravdu, ze uplne to lidi stejne nedodrzi. Byla bych zvedava na fotku.
Dodatečně k dresscodu na svatbu. Dostali jsme pozvánku a součástí byl tenhle lísteček. Naštěstí je hodně benevolentní.
Jak nejsem fanoušek barev na svatbě, tak tohle se mi jako nápad líbí moc. Možná je to i tím, ze barevne se mi to trefuje do vkusu velmi. Do šatníku tolik ne, ale je tam těch barev hodne, něco bych vyhrabala. tzaziki Nezapomen nám napsat, jak to dopadlo!
Me se na moji svatbu naopak pořad někdo na barvy ptal a mě to trochu znervoznovalo. Všem jsem říkala - bude to ve stodole v lese, vemte si v čem vám bude dobre, bude to v barvách přírody. Což muže byt cokoli. A co měl kdo nakonec nasobě netuším. Musela bych kouknout na fotky ![]()
No ono třeba na moji hypotetické svatbě si myslím, že by z toho většina hostů udělala modrorůžovou svatbu, protože prostě nejsou nějak hin do módy, myslim, že ženy by si do jiných barev taky netroufly, nic extra by nepořizovaly, takže by to ztratilo efekt. Ale teď jsme se s kamarádkou motaly úplně náhodou kolem jedné fakt úplně in svatby, jak říkala ona ,,I ty lidi vypadají úplně jinak,, (ehm ona je z Prahy, ne z vesnice jo:D). No bylo to takový jako jak z instagramu, největší ohňostroj co jsem kdy viděla, ruzny romantický zákoutí a programy, teď chceme ze svých přítelů vytáhnout tak 400 tisíc na něco podobného, že takhle by to teda šlo:D:D No prostě věřim, že na svatbě tohoto typu s těma nobl in hostama, by to byla fakt ta pěkná podzimní paleta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025