Ok, píši si, že mám referovat o barvách, ale ještě si počkáte neboť se jedná o září 2024.
VIP zjevy
tzaziki smarja, to je pro mě další divnost v souvislosti se svatbama. Jako já jsem docela plánovač, ale svatbu rok dopředu bych řešit nechtěla. Je tam moc prostoru stresovat se
.
edit: nebo svatbu vůbec zrušit
tzaziki to teda dávají hostům hodně času na přípravu ![]()
![]()
Ok, píši si, že mám referovat o barvách, ale ještě si počkáte neboť se jedná o září 2024.
Tohle nikdy nepochopím.
Tak jestli to je v nějaké žádané lokaci, rok dopředu je minimum.
Karja Nechci te strasit, ale na tuhle paradu by ti 400 litru asi nestacilo.
Vari Hele, nám to minule říkala kamarádka, co tam právě tu svatbu měla, jen jsme si připočetly ohňostroj:-D. Ale možná píšeš o té tzatziky svatbě, no to samozřejmě neznám podrobnosti.
Karja Tak na moji svatbe se mi stalo, ze jsme prijeli k te hospode/resp. Takovy fajn lehce undergroundovy doupea ja rikam: Tak jdem dovnitr! A pani na me: Ne, jeste ne, neprijela nevesta!![]()
Takze kdyz jsem rekla:Ale to su prece ja! Tak ona tak prekvapene: Vy jste takova roztomila jak panenka, ja jsem cekala nejakou obri bilou robu!![]()
Karja Nene, myslim tu, o ktery jsi mluvila ty. Tak to se ty cene i divim, bracha mel ted takovou relativne obyc svatbu a byl tam za ctvrt mice, kamos loni taky presvihnul budget pul mice a to nas tam bylo malo a ohnostroj nemeli :-).
Vari No tak furt jsme venkov:-D. Jedině, že by nám kecala, ale tu cenu mi pak říkal i někdo, kdo to zařizoval, takže by to odpovídalo. Ledaže šetřili na jídle, to náhodný kolemjdoucí nepozná:-D
Karja Nene, myslim tu, o ktery jsi mluvila ty. Tak to se ty cene i divim, bracha mel ted takovou relativne obyc svatbu a byl tam za ctvrt mice, kamos loni taky presvihnul budget pul mice a to nas tam bylo malo a ohnostroj nemeli :-).
To bylo určitě na nějakém fancy místě s fancy cateringem a tak, ne? My jsme teda svoji pět let a byli jsme na padesáti nebo šedesáti úplně včetně všeho, přesně už si to nepamatuju.
dzizisketa Jj a u nás to ještě nemá tu nálepku fancy:-D
dzizisketa Na ty svatbe za pul mega asi i jo, jen pronajem mista byl hodne pres kilo. Ale u brachy ne, jeli to docela low cost, ale nastradalo se. Ty ceny ted dost skocily nahoru.
Tohle nikdy nepochopím.
Taky to nechápu, my jsme plánovali asi tři čtvrtě roku (protože jsme chtěli letní svatbu) a přišlo mi to šíleně dlouhé, mně by vadilo i to, že to není do roka a do dne. Ale když jsem při tom plánování tak pročítala třeba beremese, tak tam to byl občas dost bizár
včetně plánů dva roky dopředu ![]()

Lucie Zedníčková
já se prvně vyděsila po zvětšení obličeje, jestli je to jako fakt ona. A pak jsem spatřila šaty....
My byli loni na svatbě Na Kmíně, bylo to kolem těch 400k a to bylo hostů do 60. Ale holt to jsou pak věci jako zákusky od Skály apod.
Jinak my jak děláme teď svatební cateringy, tak fakt ty termíny se plní uz teď na příští sezónu. Zrovna dneska měl muž call, kde ladili jídelníček na svatbu v příštím červnu. Pro mě je to taky úplnej bizar, ale normálně si proste vyrikavali, jestli bude losos nebo svíčková a tak ![]()
S těma dlouhýma termínama jsem taky už byla poučena, že je to hlavně kvůli lokaci a pak se dost roztrhl pytel se svatbami (i velkými, myslím, že to před tím tak nebylo) po covidu. Znám taky jeden pár, co plánoval rok dopředu velmi důkladně, večeřeli snad v každé restauraci ve městě, pořádali vinný večírek pro přátele, aby se vybralo víno a nevěsta si postupně vybrala a zarezervovala čtvery šaty....
Btw. půl roku co tento velký společný projekt skončil šli od sebe.
Já mám roztomilou historku z radnice, kam jsem se v polovině června přišla domluvit na termín. A paní prý "a kdy to chcete?" "tak ideálně ještě v červnu" "no to je ale výborné, zatím máme obsazené jen dva termíny!" A já "jen dva? To jsem myslela, že o červen je větší zájem...." "no ono se to za chvíli rozjede, to se nebojte...." no zkrátka asi pět minut konverzace, než se ukázalo, že paní mluví o červnu příštího roku, zatím co já o letošním!!! ![]()
Já bych řekla, že rok je málo, my už plníme rok 2025, ceny jsou teda ve hvězdách. Ale ono záleží co kdo plánuje, minulý týden volala nevěsta, že by potřebovala svatbu na příští týden, že jí vybouchl florista, spíš bych řekla, že neměla nic zamluveného a spoléhala, že se někde vmáčkne.
Já teda zase nechápu, co na tom plánovat rok nebo dýl... Jasně, rezervace vysněného místa, ok, ale jinak? Do statistiky uvádím, že jsem se vdávala 2 roky zpět v říjnu, v Praze v dostupnosti MHD, přípravy jsme zahájili v srpnu a všechno bylo v klidu. Cenově to vyšlo na cca 100 tis, což byla moje psychologická hranice a i tak mi to přijde hodně za jeden den zábavy... Nejdražší bylo jídlo a pití a pronájem místa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025