VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kammila
755 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 16:05
Reakce na Fiction:

Kammila OK, já vím. Takže pokud ji vede jen touha zveřejňovat tělo, má ten účet na OF zdarma??!? Nemá, jde jí o peníze, okolo toho se to točí. A znova, má na to právo, jen nesmí mlžit.

​upřímně - nezajímá mě natolik, abych četla všechny její rozhovory a proto jsem nezachytila, že by někde popírala přechod na OF kvůli prachům. Pouze jsem četla o té cenzuře na IG a tou ji určitě stíhali často. A plně souhlasím s názorem Kan že má lidi na háku a dobře dělá. Nikomu do jejího života nic není a ani jsem si nevšimla, že by kdy někoho nějak výrazně hejtovala ona. Ale jak říkám - zachytím toho zlomek 

Online Fiction
1639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 16:20
Reakce na Kammila:

​upřímně - nezajímá mě natolik, abych četla všechny její rozhovory a proto jsem nezachytila, že by někde popírala přechod na OF kvůli prachům. Pouze jsem četla o té cenzuře na IG a tou ji určitě stíhali často. A plně souhlasím s názorem Kan že má lidi na háku a dobře dělá. Nikomu do jejího života nic není a ani jsem si nevšimla, že by kdy někoho nějak výrazně hejtovala ona. Ale jak říkám - zachytím toho zlomek 

​Reagovala jsem na tvé sdělení, že IG cenzuruje a proto je na OF. To ostatní mi vysvětlovat nemusíš.

Offline Kammila
755 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 16:28

Fiction hele sorry, ale nejsi moderátor téhle diskuse abys tady poučovala a selektovala co kdo tady musí nebo nemusí (všimla jsem si toho dneska u tebe už u jiné uživatelky). Každý má právo tady napsat co chce, pokud je to v souladu se slušnými pravidly chování a předmětem diskuse. Pokud vím, dnes to všichni dodržují a pokud by tomu tak nebylo, jsou tady od toho admini

Online Fiction
1639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:01

Kammila Hele, klidně piš, piš i víc, ale potom svůj komentář nesměřuj jmenovitě na mne.

Raději jsem se podívala ještě jednou, opravdu jsi mě v komentáři vypíchla.

Offline Kammila
755 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:07

Fiction no tak já tě vypíchla, protože jsem odpovídala na tvůj komentář vůči mě v 14:39 a 16:20 a těžko tě tedy mohu nezmínitale končím, ztráta času...

Offline Řvousenka
1019 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 17:15

Harpyje, roztrhejte si občanky. Kvůli náně Fuck the Age

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 20:39

no tvl, taková hádka přispěvatelek, jsem tady jediná, co nezná onlyfans, hero něco ani další zmiňované platformy či co to je, takže vlastně nevím, o čem je řeč?! A jestli se Simona K. někde fotí za prachy, beru za celkem normální, taky se ráda kouknu, když vyskočí článek na super.cz nebo tak někde, tak už asi nechce, aby jí někdo očumoval zdarma

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 22:35

Mermaid No ja jsem to tady vypustila do eteru. Pritom Simonu ani nesleduju, ani me v podstate nezajima. Ale zajimalo by me, koho zajima

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 23:48
Reakce na monis:

MarcelaN takže vsechny ženy, co nesdílí svoje fotky všude možně se za sebe vlastně stydí, nebo jak jsi to myslela prosimtě?

​tak jistě...všechno nebo nic, že...a nic mezi tímprostě opět urputná komická debata zdejších mravnostních puritánek

Offline Kokoska
34455 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 23:54

MarcelaN mravnostni puritanky? On tu nekdo psal neco ve smyslu Nestyda jedna, fuj, ukazuje se naha... ?

Online Fiction
1639 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 00:13

Mermaid Já to viděla u TMBK, tam jsem myslela, že chodí každý . Já se u něj často dovídám o něčem, co je mimo můj okruh.

Kokoska Tys´to trefila, to je to, oč tu běží

Offline Kora
příspěvků moje polička 25. srpna 2023 07:23
Reakce na Mermaid:

no tvl, taková hádka přispěvatelek, jsem tady jediná, co nezná onlyfans, hero něco ani další zmiňované platformy či co to je, takže vlastně nevím, o čem je řeč?! A jestli se Simona K. někde fotí za prachy, beru za celkem normální, taky se ráda kouknu, když vyskočí článek na super.cz nebo tak někde, tak už asi nechce, aby jí někdo očumoval zdarma

​nejsi,  já si to musela vyguglit. Neměla jsem ani páru.  Ale tak ja jsem osoba,  která nevlastní účet ani na fb ani jinde, nikoho nesleduju a už vůbec bych nechtěla aby někdo sledoval mě. 

Offline Kokoska
34455 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 08:15
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 12:43

Kora To je jak s pohlavní chrobou, máš o ní nějaké podvědomí, víš, že to existuje, ale pořizovat si to nebudeš. O těch platformách se píše, mluví všude, to by člověk musel mít klapky na očích, aby něco nezeznamenal. 

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 09:34

Dodatečně k dresscodu na svatbu. Dostali jsme pozvánku a součástí byl tenhle lísteček. Naštěstí je hodně benevolentní. 

Online Karja
44288 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 09:42

tzaziki Hmm, to bude nějaká podzimní svatba!

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 09:53

tzaziki tyjo to je husty

Offline Garfie
28290 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 09:57

tzaziki To je hezký barevný ladění a vybrat se dá. :-)

Offline Kokoska
34455 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 10:05

tzaziki neni to spis jako vtip, ze at si kazdy prijde, v cem chce? Jako protiklad ladeni do jedne barvy?

Offline Catherinne
10758 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 10:24

Kokoska to mi nepřijde, jsou to všechno tlumené tóny. Výběr tam je  o tom žádná, ale pro mě by tostejně znamenalo jít nakupovat ačkoliv šatů mám ve skříni třeba 15 kousků. Trefila bych se tak tou černou, ale v té bych zase asi jít nechtěla.