VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49136 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:44
49136 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:51

MP Meri ja mela kdysi prijmy z googleadsense, par kacek a nedanila jsem to vubec pac by to byl silenej voser, no snad uz je to promlceny

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:45
Reakce na Fiction:

​No nic jako.... jen, že nám to tu vysvětluješ, jak nějakým naivkům....

Plus ona založení svého profilu na OF vysvětlovala jinak, než jaká je skutečnost. Ať se živí jak chce, mně je SK volná, v předchozí diskuzi jsem se vůbec nevyjadřovala, jen mě tvůj "objev"  a nutnost nám to tu "vysvětlit" pobavil. To je vše...

​nic nevysvětluji. Píši pouze svůj názor (tak jako vy všechny tady, když se pohoršujete nad umělými prsy, vyšpulenými rty, velkými výstřihy a kdesi cosi), že je to prostě v rámci její profese. I když poučovat by šlo taky - nepředvádí pouze cizí šaty na svém těle ( jak už tady taky někdo psal). Odjakživa se díky skvělé postavě živila i jako fotomodelka a patřily k tomu odhalené fotky. A podivení že už všechno ukázala a stále má potřebu se někdo na ní koukat? No tak poptávka evidentně je a pro chlapy určitě inspirativnější okoukaná cizí žena s hezkou postavou než okoukaná manželka. Jak už tady taky někdo psal - to se dá jednoduše zjistit. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:53

MarcelaN Tak ona někde tuším řekla, že muži ji sledují, protože se jim líbí a ženské, protože se s ní srovnávají a na ty nadávky hejtrů má i kolekci. Jo má je všechny na háku.

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:59
Reakce na Kan:

Jo má je všechny na háku.

​má a je to super. Je spokojená a nemá potřebu hejtovat a pohoršovat se, že jiní to holt mají nastaveno jinak. Ostatně a co? Na postavě dře, tak ji ukáže. Ony by jiné taky ukazovaly, kdyby k něčemu vypadaly

49136 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:08

MarcelaN Ony by jiné taky ukazovaly, kdyby k něčemu vypadaly

ne kazdy ma tu potrebu

Offline Fiction
1639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:31

MarcelaN Reaguješ přímo na mne, takže pro tebe ještě potřetí:

1. já jsem se k SK vůbec v diskuzi nevyjadřovala /takže na mne v příspěvku nesměřuj vyšpulené cosi, atd./

2. opakuji, že jde o to, že SK tvrdí, že jí IG cenzuruje fotky, a proto založila účet na OF. ALE jde o to, že přes IG se jí zaplatí různé spolupráce a reklamy, nikoliv prodej nahoty. Já jí to přeji / nezávidím / je mi to jedno, jen prostě lže.

Offline Fiction
1639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:32

ne kazdy ma tu potrebu

​Ale prosim těééé, určitě závidíš

Offline Kammila
755 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 13:36

Fiction no tak ale na IG prostě cenzura JE. Tam tyhle fotky dávat nemůže ani zadarmo, mažou prý i méně závadný obsah. V tomhle má MarcelaN i SK pravdu. A aby nedošlo k omylu - četla jsem stížnosti od jiných lidí, já své fotky nikam nevystavuji

49136 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:05

Fiction jojo, kdybych byla krasavice, tak to logicky zacnu prodavat nahy fotky, to da rozum

a beze srandy: chlapi maji ruzny uchylky, telem se muze zivit prakticky kazda. takze to, ze to nekdo dela, neznamena ze je krasna, ale ze to proste delat chce.

Offline Fiction
1639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:39

Kammila OK, já vím. Takže pokud ji vede jen touha zveřejňovat tělo, má ten účet na OF zdarma??!? Nemá, jde jí o peníze, okolo toho se to točí. A znova, má na to právo, jen nesmí mlžit.

Offline Pinot Noir
29670 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:46

a beze srandy: chlapi maji ruzny uchylky, telem se muze zivit prakticky kazda. takze to, ze to nekdo dela, neznamena ze je krasna, ale ze to proste delat chce.

​To je přesné.

Offline Fiction
1639 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:47
Offline monis
1607 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:52
Reakce na MarcelaN:

​Ony by jiné taky ukazovaly, kdyby k něčemu vypadaly

MarcelaN takže vsechny ženy, co nesdílí svoje fotky všude možně se za sebe vlastně stydí, nebo jak jsi to myslela prosimtě?

49136 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 14:58

monis sou vosklivky

Offline continuity
42389 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:00

a beze srandy: chlapi maji ruzny uchylky, telem se muze zivit prakticky kazda. takze to, ze to nekdo dela, neznamena ze je krasna, ale ze to proste delat chce.

​Tak

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:15

Fiction jojo, kdybych byla krasavice, tak to logicky zacnu prodavat nahy fotky, to da rozum

​To je napsaný, jak kdyby  úchylky měli jen chlapi. Se jich musím zastat Jinak teda souhlas.

49136 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:47

notna z konstatovani, ze chlapi maji uchylky, nejak vyplyva ze zensky je nemaji??

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:54

viktorka_od splavuMi to tak přišlo, ale nechme to být, asi jsem to špatně pochopila. A měla bych jít něco dělat, řeším tu blbosti

49136 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:54