VIP zjevy
MP Meri ja mela kdysi prijmy z googleadsense, par kacek a nedanila jsem to vubec pac by to byl silenej voser, no snad uz je to promlceny![]()
No nic jako.... jen, že nám to tu vysvětluješ, jak nějakým naivkům....
Plus ona založení svého profilu na OF vysvětlovala jinak, než jaká je skutečnost. Ať se živí jak chce, mně je SK volná, v předchozí diskuzi jsem se vůbec nevyjadřovala, jen mě tvůj "objev" a nutnost nám to tu "vysvětlit" pobavil. To je vše...
nic nevysvětluji. Píši pouze svůj názor (tak jako vy všechny tady, když se pohoršujete nad umělými prsy, vyšpulenými rty, velkými výstřihy a kdesi cosi), že je to prostě v rámci její profese. I když poučovat by šlo taky - nepředvádí pouze cizí šaty na svém těle ( jak už tady taky někdo psal). Odjakživa se díky skvělé postavě živila i jako fotomodelka a patřily k tomu odhalené fotky. A podivení že už všechno ukázala a stále má potřebu se někdo na ní koukat? No tak poptávka evidentně je a pro chlapy určitě inspirativnější okoukaná cizí žena s hezkou postavou než okoukaná manželka. Jak už tady taky někdo psal - to se dá jednoduše zjistit.
MarcelaN Tak ona někde tuším řekla, že muži ji sledují, protože se jim líbí a ženské, protože se s ní srovnávají a na ty nadávky hejtrů má i kolekci.
Jo má je všechny na háku.
Jo má je všechny na háku.
má a je to super. Je spokojená a nemá potřebu hejtovat a pohoršovat se, že jiní to holt mají nastaveno jinak. Ostatně a co? Na postavě dře, tak ji ukáže. Ony by jiné taky ukazovaly, kdyby k něčemu vypadaly
MarcelaN Ony by jiné taky ukazovaly, kdyby k něčemu vypadaly
ne kazdy ma tu potrebu![]()
MarcelaN Reaguješ přímo na mne, takže pro tebe ještě potřetí:
1. já jsem se k SK vůbec v diskuzi nevyjadřovala /takže na mne v příspěvku nesměřuj vyšpulené cosi, atd./
2. opakuji, že jde o to, že SK tvrdí, že jí IG cenzuruje fotky, a proto založila účet na OF. ALE jde o to, že přes IG se jí zaplatí různé spolupráce a reklamy, nikoliv prodej nahoty. Já jí to přeji / nezávidím / je mi to jedno, jen prostě lže.
Fiction jojo, kdybych byla krasavice, tak to logicky zacnu prodavat nahy fotky, to da rozum![]()
a beze srandy: chlapi maji ruzny uchylky, telem se muze zivit prakticky kazda. takze to, ze to nekdo dela, neznamena ze je krasna, ale ze to proste delat chce.
Kammila OK, já vím. Takže pokud ji vede jen touha zveřejňovat tělo, má ten účet na OF zdarma??!? Nemá, jde jí o peníze, okolo toho se to točí. A znova, má na to právo, jen nesmí mlžit.
a beze srandy: chlapi maji ruzny uchylky, telem se muze zivit prakticky kazda. takze to, ze to nekdo dela, neznamena ze je krasna, ale ze to proste delat chce.
To je přesné.
monis sou vosklivky![]()
Tak ![]()
Fiction jojo, kdybych byla krasavice, tak to logicky zacnu prodavat nahy fotky, to da rozum
To je napsaný, jak kdyby úchylky měli jen chlapi. Se jich musím zastat
Jinak teda souhlas.
notna z konstatovani, ze chlapi maji uchylky, nejak vyplyva ze zensky je nemaji??
viktorka_od splavuMi to tak přišlo, ale nechme to být, asi jsem to špatně pochopila. A měla bych jít něco dělat, řeším tu blbosti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025