My se brali na podzim 2017, zasnoubili jsme se na jaře a léto nám přislo moc brzo
nakonec se jako největší problém ukázalo najít v Praze matriku, která je ochotná nás oddat v sobotu mimo svatební sezónu. Skoro všude nám říkali, že soboty mají jen od května do září a pak nám musí stačit pátek nebo středa. Třeba na P10 nám sice sobotu nabídli, ale v 8:45 ![]()
Nakonec to vyšlo na matriku P6, první sobota v listopadu, v poledne. A oddávající měla tak krásný proslov, že si všichni mysleli, že se s ní známe. A ona nás jen těsně před obřadem vyzpovídala a pak to z patra dala. Celkově to byla super svatba, hrozně rádi na ní vzpomínáme, my i hosté. Obřad byl kousek od našeho bytu, z obřadní síně jsme pak přešli pěsky kousíček do restaurace, kde jsme meli salonek až do večera. Kytku mi máma přivezla ráno ze své zahrady (svazeček vřesu), drdol jsem si umotala sama, stějně jako naličila. Šaty jsem měla hedvábné vínové z manga z výprodeje. Neplatili jsme žádný pronájem, neměli jsme žádnou výzdobu, taková ultra low cost svatba to byla
večerní oslava měla téma "zveme vás na pivo, pojďte s námi oslavit naší svatbu", dresscode jako na to pivo. Protože svatba byla v Praze u metra a hosté byli místní, tak různě přicházeli a odcházeli, jak se jim během dne hodilo. Někdo přišel jen na večer, někdo byl s námi celý den, někdo zase přišel jen na obřad a pak vyrazil na víkend pryč. Kdybych se vdávala znovu, tak zase přesně takhle, jen bych vynechala dort. Stejně o něj nikdo při tom množství občerstvení, slaného i sladkého, nejevil zájem.