Kammila Jo, ty punčocháče hrozný...
VIP zjevy
Tohle je az na asi 3 výjimky fakt strasny panoptikum a zmiňovana influ ma tedy opravdu nechutnej model
Kristepane, to je teda nářez! ![]()
Většina je takovej okresní přebor...
Zmiňovaná influ doufám influencuje svoje laskavé folouvry jen kvůli vaření, protože laciný hadry z Aliexpresu si snad dokážou koupit sami. Módní návrhářka Alena Wilson patrně navrhuje pro stejnou firmu.
Doufám, že bývalý muž roku a zpěvák Hložek nebude mít po zapaření v lederhosen problémy... stejně tak paní Adamcová z těch punčocháčů... Kynychová to vyřešila, když si na cvičební úbor natáhla tu sukni - fakt to nebyla akce na zviditelnění Aliexpresu? Mladá Grossová trénuje styling pro čínskou operu, kdyby prorazila i tam?
Heidi Janků jako Miss maringotka taky cajk, Kočkovi tleskaj! A chválíme Kateřinu Macháčkovou, která přesně ví, co jí sluší ![]()
A dál už to nejde ![]()
Kammila Zrovna jsem chtěla napsat, že ten Kornové kaftan je přesně tak k moři!!! :-)
Je to fakt zvláštní panoptikum.
mno bizar to je, plus by me hrozne zajimalo, jestli ti fotografove jsou az tak neschopni, nebo to delaji naschval? razorblade ?
viktorka_od splavu Lowcost akce, low cost fotograf?
Ale nepochybuju, že mnohdy se schválně vybírají ty nejhorší fotky.
Sweet Potato ja nevim ale takhle blbe to snad vyfotit omylem ani nejde. prijdou mi takovy snad vsechny ty "celebriti" fotky, jeste hrozne casto maji obri hlavy a maly telicka, jak je to brany shora
viktorka_od splavu Že by někoho na focení schválně fotograf lákal na umakartovou chodbu u hsjzlíků, se mi nezdá. Neni čas a prostor, umění z toho nikdy nebude, peníze za to taky asi mizerný, tak to rychle nacvaká a čau.
viktorka_od splavu ja si myslim, ze fotograf pro bulvar je spesl disciplina a musis tam mit jiny vlastnosti, nez reportazni, modni, atelierovej... minimalne musis vsechny ty individua znat a poznat
navic to vypada, ze nebylo nic moc pocasi a do vsech to rvali bleskem. A holt asi v nachode na namesti ani nevytvoria nejakou hezkou kompozici![]()
navic s timhle se asi moc nemuzes srat a natacet si je tam. Proste tad se postav, blejsknu te a cus, dalsi
takze si za to muzou sami fotografovani - tim, co na sebe navliknou a tim, ze tam vubec lezou![]()
razorblade No přesně, já být celebrita a pozvat mě na Muže roku, tak o sobě začnu pochybovat ![]()
viktorka_od splavu ale jo, jde, fotograf je vysokej poloamatér, potuluje se na akci, když někoho pozná, fotí na místě ať je to kde chce a ohejbat nebo dřepat si přece nebude, že...
Edit: z úhlu pohledu marketingu
Boha jeho, levnej stativ je za pár stovek, fotostěna bez potisku jde pronajmout za dva tisíce na den, fotostěnu se sponzory cvaknou sponzoři. A tyhle celebrity se budou cítit ještě poctěný, žes jim připravil focení jak na plese v opeře. Prostě nechápu.
A sponzoři tam evidentně jsou, odhadem tak 60, Styx je aspoň vidět na trenclích, ale jinak bych teda čekala lepší pokrytí. A třeba foto níže by mě, jako (asi) hlavního sponzora, vysloveně na....o.

razorbladespesl disciplina, to dava smysl![]()
andulka01 no!
Sweet Potato no nevim, kdyz nas v praci vyfoti nahodny kolemjdouci na libovolny mobil, jak prejem na chodbe kolegovi k narozkam, vypada to 100xlip a to tu fakt nejsme zadny modni krasavy/vove![]()
andulka01 ty jo a kdo jsou ty dvě uprostřed mezi těma hošanama? ![]()
Kora ty dvě úplně názorně shrnují celkovou úroveň akce ![]()
Tyjo, ti kluci jsou jak pres kopirak, krome toho dlouhovlasyho! A uplne se mi teda nelibej.
Kokoska A až teď jsem si všimla toho čtvrtého zleva. Typ kajakář, nabušený ruce, ale když vytáhne nohy z kajaku...
to je hned, když se v posilce soustředíš jen na bicáky ![]()
andulka01 ten teda vypadá, jako když má tu ruku půjčenou, vůbec mu nepasuje k zbytku hubenýho tělíčka ![]()
andulka01 no ten první zleva vypadá, že mu jednu ruku amputovali a druhou domalovali ![]()
Tahle akce má vždycky divný fotky, takže jim to už určitě někdo někdy řekl!
razorblade náhodou v Náchodě na náměstí by se určitě pěkná kompozice našla. Ale museli by se fotit venku no....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025