VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Aranel
6502 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 15:24

Kammila Jo, ty punčocháče hrozný...

Offline barbucha blogger
35521 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 20:31
Reakce na stes:

Bizár.

Tohle je az na asi 3 výjimky fakt strasny panoptikum a zmiňovana influ ma tedy opravdu nechutnej model

​Kristepane, to je teda nářez!

Většina je takovej okresní přebor...

Zmiňovaná influ doufám influencuje svoje laskavé folouvry jen kvůli vaření, protože laciný hadry z Aliexpresu si snad dokážou koupit sami. Módní návrhářka Alena Wilson patrně navrhuje pro stejnou firmu. 

Doufám, že bývalý muž roku a zpěvák Hložek nebude mít po zapaření v lederhosen problémy... stejně tak paní Adamcová z těch punčocháčů... Kynychová to vyřešila, když si na cvičební úbor natáhla tu sukni - fakt to nebyla akce na zviditelnění Aliexpresu? Mladá Grossová trénuje styling pro čínskou operu, kdyby prorazila i tam?

Heidi Janků jako Miss maringotka taky cajk, Kočkovi tleskaj! A chválíme Kateřinu Macháčkovou, která přesně ví, co jí sluší

A dál už to nejde

Offline Garfie
28290 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 05:13

Kammila Zrovna jsem chtěla napsat, že ten Kornové kaftan je přesně tak k moři!!! :-)

Je to fakt zvláštní panoptikum. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 30. srpna 2023 07:10
Reakce na stes:

Bizár.

Tohle je az na asi 3 výjimky fakt strasny panoptikum a zmiňovana influ ma tedy opravdu nechutnej model

​je to zajímavý,  ta téměř stoprocentní absence vkusu. Jak je to možný,  že v téhle seslosti se skoro nikdo nedokáže pricetne obléct.

Offline viktorka_od splavu
49135 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 08:07

mno bizar to je, plus by me hrozne zajimalo, jestli ti fotografove jsou az tak neschopni, nebo to delaji naschval? razorblade ?

Offline Sweet Potato
39989 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 09:55

viktorka_od splavu Lowcost akce, low cost fotograf?

Ale nepochybuju, že mnohdy se schválně vybírají ty nejhorší fotky.

49135 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 10:53

Sweet Potato ja nevim ale takhle blbe to snad vyfotit omylem ani nejde. prijdou mi takovy snad vsechny ty "celebriti" fotky, jeste hrozne casto maji obri hlavy a maly telicka, jak je to brany shora

Offline Sweet Potato
39989 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 10:59

viktorka_od splavu Že by někoho na focení schválně fotograf lákal na umakartovou chodbu u hsjzlíků, se mi nezdá. Neni čas a prostor, umění z toho nikdy nebude, peníze za to taky asi mizerný, tak to rychle nacvaká a čau. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 12:04

viktorka_od splavu ja si myslim, ze fotograf pro bulvar je spesl disciplina a musis tam mit jiny vlastnosti, nez reportazni, modni, atelierovej... minimalne musis vsechny ty individua znat a poznatnavic to vypada, ze nebylo nic moc pocasi a do vsech to rvali bleskem. A holt asi v nachode na namesti ani nevytvoria nejakou hezkou kompozici

navic s timhle se asi moc nemuzes srat a natacet si je tam. Proste tad se postav, blejsknu te a cus, dalsitakze si za to muzou sami fotografovani - tim, co na sebe navliknou a tim, ze tam vubec lezou

Offline Fiction
1639 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 12:09

razorblade No přesně, já být celebrita a pozvat mě na Muže roku, tak o sobě začnu pochybovat

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 12:29

viktorka_od splavu ale jo, jde, fotograf je vysokej poloamatér, potuluje se na akci, když někoho pozná, fotí na místě ať je to kde chce a ohejbat nebo dřepat si přece nebude, že...

Edit: z úhlu pohledu marketingu
Boha jeho, levnej stativ je za pár stovek, fotostěna bez potisku jde pronajmout za dva tisíce na den, fotostěnu se sponzory cvaknou sponzoři. A tyhle celebrity se budou cítit ještě poctěný, žes jim připravil focení jak na plese v opeře. Prostě nechápu.

A sponzoři tam evidentně jsou, odhadem tak 60, Styx je aspoň vidět na trenclích, ale jinak bych teda čekala lepší pokrytí. A třeba foto níže by mě, jako (asi) hlavního sponzora, vysloveně na....o.

49135 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:43

razorbladespesl disciplina, to dava smysl

andulka01 no!

49135 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:45

Sweet Potato no nevim, kdyz nas v praci vyfoti nahodny kolemjdouci na libovolny mobil, jak prejem na chodbe kolegovi k narozkam, vypada to 100xlip a to tu fakt nejsme zadny modni krasavy/vove

Offline Kora
příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:49

andulka01 ty jo a kdo jsou ty dvě uprostřed mezi těma hošanama?

Offline Pinot Noir
29669 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 13:54

Kora ty dvě úplně názorně shrnují celkovou úroveň akce

Online Kokoska
34452 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:02

Tyjo, ti kluci jsou jak pres kopirak, krome toho dlouhovlasyho! A uplne se mi teda nelibej.

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:06

Kokoska A až teď jsem si všimla toho čtvrtého zleva. Typ kajakář, nabušený ruce, ale když vytáhne nohy z kajaku...  to je hned, když se v posilce soustředíš jen na bicáky

Offline SunEclipse
3453 příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:18

andulka01 ten teda vypadá, jako když má tu ruku půjčenou, vůbec mu nepasuje k zbytku hubenýho tělíčka

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:46

andulka01 no ten první zleva vypadá, že mu jednu ruku amputovali a druhou domalovali

Tahle akce má vždycky divný fotky, takže jim to už určitě někdo někdy řekl!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. srpna 2023 14:55

razorblade náhodou v Náchodě na náměstí by se určitě pěkná kompozice našla. Ale museli by se fotit venku no....