Kansvítivě růžová mi přijde jako nejmenší problém.
Překvapil mě vzhled Jany Adamcové.
Kansvítivě růžová mi přijde jako nejmenší problém.
Kynychová nezklamala!
Pinot Noir hele tam nezklamal nikdo
Spíš se divím, že tam někdo jezdí... Aspoň by jim mohli udělat nějaké to fotící pozadí.
bublifuk taky mě to překvapuje, fotící pozadí většinou sponzoři vyžadují (leda by se k tomu nechtěl nikdo přiznat?) a mívají ho firmy běžně na večírcích, dá se pronajmout za pár korun.
Překvapila Míša Dolinová, která je většinou dost nevkusná, ale tady v téhle společnosti teda září v pozitivním slova smyslu. Kynychová tradičně nezklamala a Jana Adamcová má příšerný make up....
Mě pobavila Bobošíková. Vyloženě rozesmála, vypadá jak nepodařená růžová pohovka.
andulka01 Ony jsou ty fotografie takový amatérský, jakoby Mařenka z lontu přijela do Prahy a potkala někoho z Ordinace. Ten fotograf je prostě patlal.
Líbí se mi, i bych ho nosila, ten červený overal, který má Zázvůrková /vůbec nevím, kdo to je/. A Kotvald vypadá velmi dobře v obličeji, má šmrnc. Bundička a slimky jsou hrůza.
Kam chodíte na fotky?
notna Kotvald se netaji botoxem a plastikama, což, muj nazor, je prostě děsný
Kan tak o tom žádná, ty fotky jsou příšerný. Nehledě na "modely".
Ale pár kousků se mi líbí, notna přesně, ten červený overal je moc pěkný a taky mě překvapil Kotvald (teda oblečení je fuj), jak je pěknej v obličeji, ty brýle mu seknou. Edit: ok, má plastiky a botoxy, ale je v tom případě ušitej velmi vkusně.
stes Moje vítězka je Bobo!
Kan tady je to přesně naopak - Mařenky z Prahy přijely na lont ![]()
Taky. Myslela jsem, že je to úplně někdo jiný.
A Bobošíková
, to fakt nechápu.
notna Dík, ten jsem přehlídla.
Ježišmarjá, podobný nebo stejný kaftan co má Kornová jsem si letos koupila. K moři přes plavky do plážového baru a podobně
by mě nenapadlo v tom vylézt na akci
mě taky. Je mladší než já o pár let a přijde mi to strašné od účesu, oblečení, makeupu po cokoliv. Tak se chodilo někdy v 80-90 letech snad
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.