viktorka_od splavu myslis " sysliky " , jako ty visaci tvare?
VIP zjevy
Antje jj
Kan ja to vidim stejne jako ty.
Kdyz pomineme vse kolem, vypada dobre.
Cože? Vypadá úplně děsivě - celá napuchlá, napíchaný pysky k prasknutí... já ji takhle najít doma, tak volám rychlou, že se mamince něco stalo.
Pinot Noir Souhlasím. Klidně by jí mohlo být 45, možná i 40 (když není vidět krk), ale ty nafouklý tváře v mejch očích rozhodně na atraktivitě nepřidávají.
(Teď koukám, kolik jí je, to se možná chce omladit víc!)
Holka má v obličeji Babiše, ale jinak je normální
a za to nemůže, kdo je její táta...
barbucha Jo, ten shrnutej horní ret pod nosem ![]()
Aranel za to, co má za otce, sice nemůže, ale byla bych zvědavá, co z tohoto genetického koktejlu bude mít v hlavě. Vůbec by mě moc zajimalo, jak fungují, jak vnímají otce, jestli půjdou v jeho stopách, nebo se uklidí někam do světa.
Moniku radsi nekomentuju, ale nelibi se mi to vzhuru vycesany oboci u mlady. Nekde jsem cetla, ze to je moderni, ale teda...
andulka01 Jo, to je fakt. (Ještě o dost víc si to říkám u dětí Karlose a Lely)
Monika Babišova mi přišla šíleně tuctova vždy, a jen se to zhoršuje, ale dcera se mi fakt libi, je zajímavá.
continuity souhlasím, taky se mi líbí. Hlavně aby nepodědila ten matky kolotočářskej vkus.
Kokoska obočí model Brežněv ![]()
Ja nechapu,že tohle nekdo dobrovolne da do éteru.
Aranel za to, co má za otce, sice nemůže, ale byla bych zvědavá, co z tohoto genetického koktejlu bude mít v hlavě. Vůbec by mě moc zajimalo, jak fungují, jak vnímají otce, jestli půjdou v jeho stopách, nebo se uklidí někam do světa.
Tak zatím od tatíka radostně berou, co nabízí. Je jim 19 a 21... Že by se trhli a na studia si šli radši vydělávat poctivou prací a bydleli na koleji, přičemž drahý modely nechaj s opovržením doma a oblíknou se v sekáči, poté co hrdě povečeří chleba s taveňákem, se mi nějak moc reálně nejeví ![]()
barbucha syn přece na koleji bydlí? Universita of St Andrew ani nic jiného díky svému systému vzdělávání neumožňuje a zrovna tady tatínkovy peníze určitě moc nehrály roli při rozhodování o přijetí. Mají velmi přísná kritéria. Školné samozřejmě už jde asi z tatínkových peněz, to netuším. Ale zrovna Skotsko a takhle škola umožňuje českým studentům (a ostatním ze zemí EU) studovat za stipendia. Takže se ani nedá říci, že si to může dovolit protože tatínek. Tu možnost má každý český student, co něco umí. (pro pořádek - jinak Babiše nemůžu ani vidět)
Že by tam malý génius dostal stipendium?
Sorry jako, dovoluji si pochybovat že Babiš nemá dostatečně dlouhý prsty (navíc je to přece jen - byť bývalej - premiér)... a když vidím ten genetickej materiál, co oba rodiče mladému pánovi mohli předat, tak se divím že prolez základku
No, třeba zdědil kladný číslo IQ po prarodičích, čert ví!
Jak bydlí, nevím. Nicméně je známo, že ani Kate, ani William na koleji nebydleli, rozhodně ne celou dobu, měli najatej byt. Tak proč by se měl pan Frederik tísnit s nějakým plebsem?
barbucha tak beru zpět,..dcera říká, že od brexitu už prý ta výjimka pro studenty EU snad neplatí jak to bylo ještě před pár lety. No podle stories na IG bydlí na kolejním pokoji nebo se tam aspoň určitě občas vyskytuje. I ve školní posilovně a dalších volnočasových místnostech s ostatním plebsem atd.
andulka01 Vzhledem k tomu, že se nechává takhle zvěčnit, si myslím, že potřebu odstřihnout se úplně mít nebude.
Tak zatím od tatíka radostně berou, co nabízí. Je jim 19 a 21... Že by se trhli a na studia si šli radši vydělávat poctivou prací a bydleli na koleji, přičemž drahý modely nechaj s opovržením doma a oblíknou se v sekáči, poté co hrdě povečeří chleba s taveňákem, se mi nějak moc reálně nejeví
Tak to od nich nikdo ani nechce.
Ale některé děti z vysokých kruhů se snažej být co nejvíc anonymní.
Monika Babišova se mi nelíbí, vypadá oteklá. by se měla zeptat Kotvalda, kdo ho šije
/jestli je pravda, jak se tu psalo, že on má plastiky/.
Mladá Babišova vypada normálně. Podobná na tátu je teda hodně.
Ta fotka je strašná i kvalitou. kde vidíte želví krk nebo nosorti rýhy nechápu.
Kokoska andulka01 Vyčesané obočí se mi líbí, ale to bude tím, že ho nosí i dcera.
Právě jsem zjistila že v jedné větvi příbuzenstva máme Lelu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025