Manuka tu Lelu?
VIP zjevy
Manukaupřímnou soustrast ![]()
Catherinne continuity
Ještě jsem v šoku! Až se stabilizuju možná napišu víc. Nebo radši ani né, nevím.
Manuka uffff...![]()
Tak to od nich nikdo ani nechce.
Ale některé děti z vysokých kruhů se snažej být co nejvíc anonymní.
To je jasný a s tím bude mít mladý pan Frederik ten nejmenší problém a anonymní může bejt co hrdlo ráčí, anžto málokdo ve VB tuší, co je to Babiš ![]()
Jen pochybuju, že by někdy hodlali tatíka odstřihnout nebo snad dokonce zapřít... určitě ho pokládaj za křišťálově čistej charakter, oběť to nepřejícného spiknutí! Tam prozřel jen ten starší, a jen díky vlastní neblahý zkušenosti. Mladším taťka solí jak vzteklej a určitě si na ně nijak nevyskakuje, takže to neřešej a berou, co se z něj dá vyrazit. Holt stejný charaktery.
Naprosto vystihla zdejší nedávnou diskusi, ona to tu snad pročítala
MarcelaN zato ty jsi tu zdejší diskuzi nejspíš nečetla.
Pinot Noir přesně tak, prokrastinuji, tak jsem se podívala, co se tu psalo. V článku, co postuje MarcelaN píšou, že "bychom z logiky věci měli maximálně pokrčit rameny a říct „ok“."
A přesně v tomto duchu zde diskuze proběhla - s dovětkem "koho to zajímá" ![]()
Žádné pobouření jsem nezaregistrovala.
Mimochodem zrovna od této novinářky to sedí. Jednu krátkou dobu jsem ji sledovala na IG, protože se hnusným způsobem pustila do mé potenciální švagrové, která se pokouší o aktivismus v oblasti body positivity a proti body shamingu atd. a zveřejnila svoje fotky v prádle. Tato paní měla plnou hubu tlustých prasat, líných nenažranců a podobně. Ohromně profesionální. Bylo fascinující, že dokázala několik dní točit desítky stories denně, kde nadávala mladé "bezvýznamné" holce z internetu a volala po zákazu podobných fotek. Ovlivňování dětí bylo jejím z jejích hlavních argumentů. Takže tenhle její článek působí v tomhle kontextu dost paradoxně.
barbucha shrnuto, mladý jsou totálně bezcharakterni osoby s IQ tykve. Tvl, to jsou zase soudy.![]()
No, ono jim už není patnáct
Ale nakonec... fakt je, že od rodičů se distancovat dokážou jen málokteří potomci vyslovenejch mafiánů a vrahů, tak je to vlastně normální ![]()
Není v tom článku překlep, nemělo by tam být místo "Simona předvedla geniální" slovo genitální?
Já jsem tady tu diskuzi pochopila tak, že to co si založila Simona je jedno, většina komentářů směřovala k tomu pokrytectví jakým to obhajovala a pořád obhajuje (Johanka z Arku
).
barbucha musím přiznat, že na jejich místě bych taky nezila dobrovolně v chudobě. ![]()
Kora taky si rikam, ze byt jeho dcera, vyuziju moznosti a necham se financne podporit na ceste za co nejlepsim vzdelanim to pujde. A brala bych asi i nejaky byt do zacatku, pak klidne s cistym svedomim a bez hypoteky na krku pojedu ockovat deti do afriky nebo zachranovat tulene. Ale ja zapomnela, ze bida a tvrda prace slechti charakter ![]()
A přeje čisté lásce. Časem by z ní byla nevěsta synáčka pana továrníčka.
notna ja se proklikla na ig, z fotky neni videt nic, to mas pravdu
Manuka Vy máte Lelu? Ó vy se máte!
Zuzuli Jo, tak to zatím tak je. Mě zajímá ten dalsí vývoj, třeba z mladého bude špičkový neurochirurg, co já vím. A nebo taky "jsem dědic kdo je víc" i když teda myslím, že Babiš má v plánu si to všecko vzít do hrobu. Nebo se od starýho naučí mafiánskoestbacky praktiky a bude taky "podnikat".
Manuka Čekáme!! ![]()
Naprosto vystihla zdejší nedávnou diskusi, ona to tu snad pročítala
Jj, posmíváníčko, diveníčko. No tak se fotí nahá, no bóže a jsou lidi ochotný za to i zaplatit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025