Evaeva a nejsou kalhotky zbytečné zakrývání investice do pozadí?
VIP zjevy
Kokoska tak jedině tanga?![]()
notna v podpaží? ![]()
Po zásahu kadeřníka, já nevim no ![]()

Kora jo.. když jsem ten článek viděla, myslela jsem, že toto je fotka před. Asi blbý vlasy, ale fakt s tím nejde udělat něco lepšího?
Kora No teda. Myslím, že v krátkých vlasech by ji to slušelo víc, jestli teda nemá odstáté uši. Barva je dobrá, ne?
Kora taky mi to přišlo divný, účes i ohoz.
Kora Ono to bude asi už nějakou chvíli po tom zásahu. Tohle bude čerstvě:
(Zástěru a mejkap asi darmo komentovat)

Ono je to náhodou hezký, že ti naši muži tyhle existence neznají, přijde mi, že je tak svět ještě trochu v pořádku! :-) Já si pamatuju, jak jsem kdysi v pravěku na jakési akci seděla asi hodinu na baru s nějakým slavným seriálovým hercem, jenomže já ho vůbec neznala! Mám pocit, že mě trochu balil, ale když jsem se ho po zhruba té hodině zeptala, co dělá, tak se strašně urazil. Moje parta z toho měla hroznou srandu a nejhorší je, že už si zase nepamatuju, kdo to byl!
![]()
Náš známej vyrábí surfovací prkna s motorem. Vykládal nám, že občas učí někoho osobně jezdit. Tak on se ptal Johnyho Deppa a Orlanda Blooma, co oni dělají. ![]()
Renusatko Nene
A co oni na to?
Garfie Prý jen řekli, že pracují ve zábavním průmyslu. On se s tím spokojil, ale lidi kolem něho prý vůbec nechápali![]()
Teda teď jsem náhodou klikla na pohřeb Yvonne Přenosilový, je odtamtud přenos a zevlující lid se tam zrovna shromažďuje u brány - prostý lid i hosti, bych řekla.
A fakticky, proti těm videím co jsme poslední dobou viděly, z Milána apod., vypadá českej národ strašlivě chudě. Do jednoho! Smutnej příběh toto. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025