barbucha ony se casem ty vyznamy slov ponekud posouvaji.. tak bych rekla, ze drive se tomu, co se dnes nazyva "celebrita" rikalo povl
VIP zjevy
Což (zejména téhle dvojce) přesně odpovídá ![]()
barbuchaNebortí se jí trošku ty podpatečky? Jako ale fakt to je strašný!
Proč nejde rovnou nahá?
barbucha
viktorka_od splavu hezky jsi to napsala
Divný ty podpatky, co. Možná nemá na nový boty... a nakonec ani na slušný hadry
A ty lajdáky - kdo je na to zvědavej?! ![]()
Lama_z_Lana mně se zdá, že se na akci dostavili rovnou po zvlášť náročném tahu ![]()
andulka01 já proti pánským sukním nic nemám, je to u nás sice pořád ještě nezvyklé, ale nemusí to vypadat špatně. Jen to musí mít trochu styl, ladit k tomu i vršek. Takovéhle triko, byť Balenciaga, to fakt ne. A jako vždy u žen i mužů, na každou postavu taky všechno nejde.
barbucha asi dostala slevovy kupon na nakup silonek ![]()
Nechutné.
Mně se chlapi v sukni líběj (nakonec to neni nic novýho), ale: musí mít hezký nohy a musí to vypadat jako chlap, ne jak nějaká nebinární potvornost!

Kokoska mě přijdou jako číšníci. Hlavně ten vlevo.
Ted jsem to sem chtela dat. To je proste nechutny. Jak kdyz tam ma dva nadory. Porad cekam,že ji ta kuze proste musi prasknout.
No jo no. Bez balónů by ji Karlos do Dubaje nebral ![]()
Leny Kde má bradavky?!![]()
barbucha - súhlasím. Myslm, že s mužmi v sukniach je to podobné, ako s ženani s klobúkom. Niektorým proste sadnú, vedia ich nosiť, je to elegantné, pôsobivé . A niektorým to proste nie je dáno. / Mám v skrini niekoľko kúskov, ktoré sa mi strašne páčili, ale nosiť ich fakt nemôžem. Našťastie som si to uvedomila pomerne skoro, ale nanešťastie až po kúpe
/ .
Leny a není to zbytečný takový plavky, by jí stačily jen kalhotky, stejně už je všechno vidět ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025