VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:07

Vari ale tak stava se to i v lepsich rodinach :) a nemusi byt kazda blba a antikoncepce neni zalezitost jednoho z paru. 

Offline Garfie
28290 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:08

Lamicka  To už jsem taky slyšela, takže myslíš, že Agáta bude pokračovat?

euridike To mě taky vždycky rozesměje, když to někde čtu...

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:09

Garfie 38, ta jeste nejake da

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:11

Garfie ta moje kamaradka si klidne vezne na hlidani dalsi deti z rodiny a vubec neresi, ze ma doma malou skolku :)

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:20

Vari no vzdyt rikam, treba chtela to dite :)

Offline Garfie
28290 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:21

Lamicka To náhodou chápu, moje tchýně si brala taky všechny vnoučata najednou, prý že se nemusí starat o program a její jediná starost je servírovat jídlo v pravidelných intervalech.

Offline Vari
2192 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:32

Lamicka Kdyz ona je ma s dost velkejma odstupama, pro tvorbu spolecnyho programu je lepsi to sekat za sebou. Coz nevylucuje to ctvrty dite :-).

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:35

Tak jsem si to taky přečetla, ať jsem v obraze. A mě teda překvapilo, že má asistenta. By mě nenapadlo, jak dobře se dá vydělávat plkáním blbostí na IG! Ale asi ten svůj business dělá fakt dobře, protože včera muž při čtení zpráv říká "Hanychová se rozšla se Soukupem". Jsem byla v šoku. Muž tyhle věci z bulváru neregistruje.

Agáta je pro mě vůbec velkou záhadou. Jak se mohla umístit v miss, jak může tolik lidí pořád bavit, jak dokázala sbalit Prachaře a pak zase naopak Soukupa... Samé otázky

A podívala jsem se i do diskuze pod článkem, a tam mě pobavil příspěvek o tom, že Soukup konečně zahodí slimky, křívák, oholí se a zase obleče oblek

Tady mě pobavily ty teorie. Já si teda myslím, že ona je jen prostšího myšlení, do všech těch vztahů jde po hlavě jako puberťačka a taky je tak končí asi. By mě nenapadlo v tom hledat něco hlubšího.

Offline Catherinne
10758 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:35

A není to jen mediální tah? Všude píšou akorát o Simoně...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:58

notna Tak jestli se Agáta bezhlavě zamilovává do každého muže, který kolem ní projde, může za to citová absence ze strany jejího otce. Měla jsem takovou kamarádku a je to fakt problém. Já teda hlavně lituji ty děti, v čem musejí vyrůstat, co si z toho odnesou do svého života a jak moc je to ovlivní do budoucna. Snad seženou kvalitního chocholouška.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:16

Vari koukám, že je má po 6 letech - to si vždycky oddychne a pak si zase užije miminko :) 

Offline Kokoska
34451 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:16

A na Soukupa už čeká štěstí jinde

Soukupa chce LULU!

A hned že dítě a stálý vztah, ne jako s Karlosem! Bože to je fakt někdo tak pitomej? Já snad ten bulvár ještě začnu číst, jaká je to hlína!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:27

Lamicka jo, ona má takové ty sériové skoro jedináčky Taky myslím, že ještě jedno stihne.

Kan pro děti je to vždycky těžké, když spolu rodiče nežijí. Týhle tvojí teorii bych i věřila. Ale s Prachařem byli celkem dlouho, ne?

Offline notna
9281 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:37
Reakce na Kokoska:

A na Soukupa už čeká štěstí jinde

Soukupa chce LULU!

A hned že dítě a stálý vztah, ne jako s Karlosem! Bože to je fakt někdo tak pitomej? Já snad ten bulvár ještě začnu číst, jaká je to hlína!

​OMG

Offline Aranel
6502 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 14:00

Kokoska "Pan Soukup je na sto procent můj typ. Líbí se mi vzhledově a příjemným bonusem je, že je úspěšný,"

to se mi líbí moc!

Offline Kokoska
34451 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 14:01

Aranel nemá náhodou taky sexí mozek?

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 14:07

Mě na celé kauze Agáta&Soukup pobavilo, že mi to jako zprávu dne oznámil manžel, který jinak o lidech z bulváru nemá vůbec ponění

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 15:28

Lamicka u nás to dnes řešili kolegové, do kterých bych to nikdy neřekla a nikdy jsem je neslyšela mluvit o čemkoliv z bulváru čtenost těch včerejších článků musí být obrovská 

Offline Karja
44281 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 15:46

Kan Zas na druhou stranu, je tolik tradičních rodin, kde se žije strašně, že taková kolotočářská, kde spolu všichni vychází, jezdí různě na dovolenou a je tam prostě spousta osob na které se z pozice dítěte můžeš obrátit a spolehnout, třeba to není zas tak hrozný. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 17:37

Karja Pravda, třeba to děti zocelí.