Vari ale tak stava se to i v lepsich rodinach :) a nemusi byt kazda blba a antikoncepce neni zalezitost jednoho z paru.
VIP zjevy
Garfie 38, ta jeste nejake da ![]()
Garfie ta moje kamaradka si klidne vezne na hlidani dalsi deti z rodiny a vubec neresi, ze ma doma malou skolku :)
Vari no vzdyt rikam, treba chtela to dite :)
Lamicka To náhodou chápu, moje tchýně si brala taky všechny vnoučata najednou, prý že se nemusí starat o program a její jediná starost je servírovat jídlo v pravidelných intervalech. ![]()
Lamicka Kdyz ona je ma s dost velkejma odstupama, pro tvorbu spolecnyho programu je lepsi to sekat za sebou. Coz nevylucuje to ctvrty dite :-).
Tak jsem si to taky přečetla, ať jsem v obraze. A mě teda překvapilo, že má asistenta. By mě nenapadlo, jak dobře se dá vydělávat plkáním blbostí na IG! Ale asi ten svůj business dělá fakt dobře, protože včera muž při čtení zpráv říká "Hanychová se rozšla se Soukupem". Jsem byla v šoku. Muž tyhle věci z bulváru neregistruje.
Agáta je pro mě vůbec velkou záhadou. Jak se mohla umístit v miss, jak může tolik lidí pořád bavit, jak dokázala sbalit Prachaře a pak zase naopak Soukupa... Samé otázky ![]()
A podívala jsem se i do diskuze pod článkem, a tam mě pobavil příspěvek o tom, že Soukup konečně zahodí slimky, křívák, oholí se a zase obleče oblek ![]()
Tady mě pobavily ty teorie. Já si teda myslím, že ona je jen prostšího myšlení, do všech těch vztahů jde po hlavě jako puberťačka a taky je tak končí asi. By mě nenapadlo v tom hledat něco hlubšího.
A není to jen mediální tah? Všude píšou akorát o Simoně...![]()
notna Tak jestli se Agáta bezhlavě zamilovává do každého muže, který kolem ní projde, může za to citová absence ze strany jejího otce. Měla jsem takovou kamarádku a je to fakt problém. Já teda hlavně lituji ty děti, v čem musejí vyrůstat, co si z toho odnesou do svého života a jak moc je to ovlivní do budoucna. Snad seženou kvalitního chocholouška.
Vari koukám, že je má po 6 letech - to si vždycky oddychne a pak si zase užije miminko :)
A na Soukupa už čeká štěstí jinde ![]()
A hned že dítě a stálý vztah, ne jako s Karlosem! Bože to je fakt někdo tak pitomej? Já snad ten bulvár ještě začnu číst, jaká je to hlína!
A na Soukupa už čeká štěstí jinde
A hned že dítě a stálý vztah, ne jako s Karlosem! Bože to je fakt někdo tak pitomej? Já snad ten bulvár ještě začnu číst, jaká je to hlína!
OMG ![]()
![]()
Kokoska "Pan Soukup je na sto procent můj typ. Líbí se mi vzhledově a příjemným bonusem je, že je úspěšný,"
to se mi líbí moc!
Aranel nemá náhodou taky sexí mozek? ![]()
Mě na celé kauze Agáta&Soukup pobavilo, že mi to jako zprávu dne oznámil manžel, který jinak o lidech z bulváru nemá vůbec ponění ![]()
Lamicka u nás to dnes řešili kolegové, do kterých bych to nikdy neřekla a nikdy jsem je neslyšela mluvit o čemkoliv z bulváru
čtenost těch včerejších článků musí být obrovská
Kan Zas na druhou stranu, je tolik tradičních rodin, kde se žije strašně, že taková kolotočářská, kde spolu všichni vychází, jezdí různě na dovolenou a je tam prostě spousta osob na které se z pozice dítěte můžeš obrátit a spolehnout, třeba to není zas tak hrozný.
Karja Pravda, třeba to děti zocelí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025