Mě na celé kauze Agáta&Soukup pobavilo, že mi to jako zprávu dne oznámil manžel, který jinak o lidech z bulváru nemá vůbec ponění
Mě se muž před chvílí zeptal: KDO je Agáta Hanychová?! ![]()
Mě na celé kauze Agáta&Soukup pobavilo, že mi to jako zprávu dne oznámil manžel, který jinak o lidech z bulváru nemá vůbec ponění
Mě se muž před chvílí zeptal: KDO je Agáta Hanychová?! ![]()
continuity tak pokud posledních 20 let nežil někde v jeskyni, tak není možný, že by jí nezaznamenal
Mermaid mám se zeptat muže?![]()
Evaeva no zkus to
Mermaid Já jsem si absolutně jistá, že můj muž vůbec netuší, kdo je Agáta a obávám se, že nezná ani Soukupa! ![]()
Mermaid celá pánská část rodiny netuší kdo je Agáta a já zase neznala Soukupa. ![]()
Mermaid nezná. Ale Soukupovi neunikl![]()
Můj muž pravil, že zná, prý bohužel :D. I Soukupa. Což jsem ani nečekala.
Jsem na stopro přesvědčená, že můj nezná Agatu ani Soukupa, když mu povídám o nějaký sbirce u Stibrovy, znovu mu musim pokazde rict kdo to je. Ale úplně to chápu, já tak 80 % lidi z tohohle vlákna neznám a 100 % informaci z bulvaru mám pouze odsud :-))
Muj muz o Soukupovi vi, bavili jsme se, jak byly trapny nejdriv ty debaty se Zemanem a nasledne jeho pomlouvani a ostouzeni. O Agate pochybuju, ze neco zaznamenal, ale kdovi, taky obcas cte Seznam. Jen teda spis politiku a valku na Ukrajine.
Ono je to náhodou hezký, že ti naši muži tyhle existence neznají, přijde mi, že je tak svět ještě trochu v pořádku! :-) Já si pamatuju, jak jsem kdysi v pravěku na jakési akci seděla asi hodinu na baru s nějakým slavným seriálovým hercem, jenomže já ho vůbec neznala! Mám pocit, že mě trochu balil, ale když jsem se ho po zhruba té hodině zeptala, co dělá, tak se strašně urazil. Moje parta z toho měla hroznou srandu a nejhorší je, že už si zase nepamatuju, kdo to byl!
Prazsky tyden mody! Jak mam ted vysvetlit manzelovi, ze jsem mu vtloukala do hlavy, aby nenosil podobnou kombinaci kratasu, sandalu a ponozek?
Ony tam vubec byly k videni super modely

...to bylo fakt zoufalství...
On ten náš rybníček je z převážné většiny absolutně bez vkusu.
Kokoska Ale ty sukně by jinak byly dobrý.
Kokoska Já myslím, že je to velmi pozorné, že se mužům vychází v módě takto vstříc - vysoká móda přestává být záležitostí "horních deseti tisíc", je dostupná všem ![]()
Kokoska tak jsem zvědavá, zda ho přesvědčíš na sukni :) Ten pupek se do ničeho jinýho, než vytahanýho trika prostě nevejde.
Jinak ale sukním na chlapech moc fandím. Zvlášte kilty a kapsáčové sukně k pěkným lytkům mě berou dost ![]()
Garfie Jo tohle je strašný, to nepoznávání. Já byla na jaře na nějaké akci a diskutovala s nějakým studentíkem a až na závěr jsem se dozvěděla, že to byl Grolich. Pořadatel to teda taky nevěděl, že tam bude. No ale! Je to sympaťák. :D
Co je to za socky?!
Tak ale odpudivej a nevkusnej vzhled není výlučně česká specialita. Například takovej bejvalej od slavný prdelatý Kim Kardashian a jeho nová stará, to je dvojka za všecky prachy. Zajímalo by mě, co berou...

Ano, ta holá zadnice patří zmíněnému gentlemanovi. Velmi zajímavý pohled, skoro jak do klece primátů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.