Obdivuju, že se vyznáte v téhle situaci. Já ani netuším, jak nějaký Dopita vypadá, kolik těch dětí je...Jen vím, že Agáta myslím ještě nechodila se Stropnickým.
![]()
Obdivuju, že se vyznáte v téhle situaci. Já ani netuším, jak nějaký Dopita vypadá, kolik těch dětí je...Jen vím, že Agáta myslím ještě nechodila se Stropnickým.
![]()
Žilková už nemá toho svého rockera?
No tak dik, ze jsem si ho nasla. Tvl Argema?
To neni rock, ale agrometal.![]()
barbucha Přesně u téhle fotky jsem se včera taky pozastavila. Myslím, že jo a že jí to moc neprospělo.
No tak dik, ze jsem si ho nasla. Tvl Argema?
To neni rock, ale agrometal.
Už tak jsem na sebe naštvaná, že ten bulvár čtu. Ještě si pamatovat, kde "kamarád" Žilkové hraje. To tak
A budu silná, odolám a tu Argemu si googlit nejdu ![]()
Luna Ale furt nevím tu pointu s Vítkem. On chtěl podvést s Žilkovou Sidovského? nebo jak?![]()
notna Vystrihla jsem ti kousek z clanku, at na to nemusis klikat.![]()

notna Ale tak Argema je klasika vsech vesnickych zabav, to znas jen o tom nevis. Zas bych to nedemonizovala
Luna Dík! S kým jsem točila, s tím.... ![]()
Já si myslím, že burvál musí mít na ty dvě vyčleněného jednoho člověka v redakci. To přece nejde jinak stíhat toto! ![]()
Jos Jo, to určitě ze zábav znám, jen nevím, že jsou to oni a kdo je tam kytarista. To bude určitě Jarošovský pivovar, Šenkýřka, Perly ve vlasech atd. Jako vím, na co odcházím ze sálu. Ještě teda na Jahody mražený, ale to je Schillinger, to vím ![]()
notna Pivovar jo. Perly ve vlasech je Brichta (ale ta je nadherna! A stejne je to predelavka Omegy).
Jos Ale Brichta je zpěvák Argemy, ne? Perly se mi dřív líbily, pak toho bylo nějak moc.
notna Tak to je mozne, to nevim. Mne se libi spis original.
notnaBrichta je zpěvák argemy?
Jos Ale Brichta je zpěvák Argemy, ne? Perly se mi dřív líbily, pak toho bylo nějak moc.
To ne. Ani nikdy nebyl
notna Brichta byl v Arakainech, oboje je to od A, to se splete raz dva ![]()
barbuchaVB vypadá doslova příšerně
notna Burvál je krásný překlep, to si asi půjčím.
Už tak jsem na sebe naštvaná, že ten bulvár čtu. Ještě si pamatovat, kde "kamarád" Žilkové hraje. To tak
A budu silná, odolám a tu Argemu si googlit nejdu
Googlit Argemu? Kdo by neznal ploužáky, Vyznání a Lásku jen na jednu noc....
Evaeva Renusatko Myrtila Omlouvám se za popleteni a děkuji, ze to Myrtila vyjasnila.
Kan O existenci Argemy vím, ale kdo a co tam hraje, zpívá, nevím. Určitě jsem to slyšela a znám, ale neidentifikuju. Já při těchto hitech vždycky šla raději k výčepu nebo někam jinam ze sálu
Ale jdou i lidi, kteří na takové lidové zábavě nikdy nebyly. Ti určitě nemaj tušení ![]()
Kan tak treba ja neznam Argemu ani nic z toho co zminujes..nenavstevuju vesnicky zabavy, to bude ono ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.