Ti do toho nemaj co mluvit
Však jde o blaho jejich dětí! ![]()
VIP zjevy
No, nakonec to Aguš může vzít i postupně. Až vykopne Dopitu (třeba až zas bude bez peněz), skočí na Prachaře... a když skončí s Prachařem, přijde čas Jaromíra.
A pak to může vzít ještě jednou dokola!
barbucha a Dopita je teď zrovna nějak majetnej? Že by ta náhlá velká láska měla další rozměr... Aguš je magor po mamince a Soukupa je mi fakt líto.
andulka01 Že jí nejde primárně o peníze, to je asi to jediné, čemu věřím.
Sweet Potato andulka01 Taky myslím, protože Dopita ani Prachař asi zrovna prachy vidlema nepřevracej a nepřevraceli:D
Obdivuju, že se vyznáte v téhle situaci. Já ani netuším, jak nějaký Dopita vypadá, kolik těch dětí je...Jen vím, že Agáta myslím ještě nechodila se Stropnickým.![]()
Karja já myslím, že Prachař je na tom víc než dobře, vždyť hraje v každém druhém filmu, v té soutěži na Primě každý týden, předpokládám, že i nějaké seriály...
Obdivuju, že se vyznáte v téhle situaci. Já ani netuším, jak nějaký Dopita vypadá, kolik těch dětí je...Jen vím, že Agáta myslím ještě nechodila se Stropnickým.
tohle by nepřekonalo už nic..
viktorka_od splavu já právě přemýšlím, která varianta by byla větší plot twist, ale nemůžu se vůbec rozhodnout![]()
monis Jo takhle, tak Agata staryho, s tim si porodi bratrosyna a mladsiho sbali Zilkova, protoze prece malem sbalila i Pavla Vitka, tam orientace nehraje roli![]()
Mermaid Jo, tak možná teď, ale jestli to byl takovej Vejvara i dřív ... a u rozvodu ji prej obral (říkala Agáta).
monis Jo takhle, tak Agata staryho, s tim si porodi bratrosyna a mladsiho sbali Zilkova, protoze prece malem sbalila i Pavla Vitka, tam orientace nehraje roli
Žilková už nemá toho svého rockera?
barbucha a Dopita je teď zrovna nějak majetnej? Že by ta náhlá velká láska měla další rozměr... Aguš je magor po mamince a Soukupa je mi fakt líto.
Třeba se z dluhů už vyhrabal, nebo Aguš značně snížila (finanční) laťku. Po Soukupovi není divu, už asi stačí, aby dotyčnej neměl na krku kriminál
Líto mi ho teda neni, dyk je to jen další hochštapler... Co mezi nima dělá mladej Prachař, to jsem nikdy nechápala - ten vypadal celkem normálně ![]()
barbucha Víš co, Žilková kdysi někde říkala, že se znají a kamarádí od malička, že vyrůstali skoro jako sourozenci, plakali si na rameni, když je někdo opustil a tak...a že s ním Agáta víckrát někoho podvedla....já bych řekla, že do ní byl vždycky zamilovanej, tak prostě se mu splnil sen a v partnerství rychle vystřízlivěl.
Na to si ji snad nemusel hned brát. Ale vono je to u nich fakt stejný, u paní matinky i slečny dcerunky: okamžitě těhotenství (chtěla jsem původně napsat zabřeznout, ale jsem slušná žena) - a šupem k oltáři!
A dobře tak chlapovi, kterej v tu chvíli nevidí neslyší...
Jsem si říkala, že VB vypadá nějak jinak:
A tu to máme, nový pysky, nový výplně...
.jo, podle mě se v obličeji dovycpala. Zbytečne, resp. jí na škodu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje