SunEclipse Horší level. V životě jsem nebyla na vesnické zábavě (fňuk), přesto znám Argemu. Ba i Brutus!
VIP zjevy
Vesnické zábavy? Nevíte, oč přicházíte! Slovy legendární Argemy - tohle je ráj!
#SunEclipse Aha, aha. A radio, televizí taky nemáš předpokládám. Přes dvacet cd a Slavík za skokany taky nic. Njn.
Ale jdou i lidi, kteří na takové lidové zábavě nikdy nebyly. Ti určitě nemaj tušení
To jsem třeba já!
Argema svého času bodovala i ve všelijakých televizních hitparádách, pokud se nepletu. Zas takoví hudební nýmandi to nejsou.
#SunEclipse Aha, aha. A radio, televizí taky nemáš předpokládám. Přes dvacet cd a Slavík za skokany taky nic. Njn.
Co je na tom tak divnýho? Televizi mam, ale na Slavíky jsem nikdy nekoukala, natož abych je vedla v patrnosti. Stejně vždycky vyhrál Gott, ne? ![]()
dzizisketa
. Ja se klidne priznam, ze mam tyhle vypalovacky rada a na zabavy mam jen dobre vzpominky. Argema letos hrala i na Soboteckem posviceni, bohuzel uz nehrali tolik ty stare hity a celkove nic moc. Ale pred mnoha lety tam byli Blue effect. Hladik a jeho cajovna, naprosto neopakovatelny zazitek! Ty jeho sola...
Kan tak já třeba televizi nemám minimálně patnáct let a rádio neposlouchám ještě dýl.
Ale Argemu znám, ač jsem na vesnický zábavě nikdy nebyla. To máš různý.![]()
barbucha Tak jsou tu, nebo byly noviny. Hrají od roku 82 Ok. Chápu, že jde o moravskou kapelu a tu vy v Praze nemůžete znát. ![]()
Jos přesně v 16ti tančit na vesnické zábavě a k tomu pít broskvovou vodku s džusem
a do 12ti hodin stihnout vystřízlivět, abych mohla nakráčet rovně domů
dupali tak v poledne už jsi určitě střízlivá byla, i kdybys vypila celou lahev broskvovy vodky.![]()
My chodívaly pěšky z vedlejšího města čtyři kilometry, to ve střízlivění dost pomohlo, hlavně v zimě ![]()
dupali Ano, a vybavuju si Zlateho Puskina, proste tkova radobyvodka co chutnala jak gumovi medvidci
SunEclipse Horší level. V životě jsem nebyla na vesnické zábavě (fňuk), přesto znám Argemu. Ba i Brutus!
Na Brutusech jsem byla hned několikrát, ale vždycky v Praze!
Zina Vopyjemseee!
barbucha Tak jsou tu, nebo byly noviny. Hrají od roku 82 Ok. Chápu, že jde o moravskou kapelu a tu vy v Praze nemůžete znát.
Tak já neznám víc kapel, anžto neposlouchám ani rádio a nějakej popík či metal a jiný dechovky mi nesměj do baráku. Ale klidně si mysli, že je to Moravou, pokud tě ty mindráky těšej.
Sweet Potato Jo, Indickej čaj, indickej čaj!
Sweet Potato No promiň, ale Brutus a Argemu do jednoho pytle házet nemůžeš! :)
Na Brutusech jsem byla hned několikrát, ale vždycky v Praze!
V Praze to nebylo ono:-) Nejlepší to bylo kolem Šumavy:-)
barbucha No já chtěla prvně zmínit věk, jakože starší je možná neznají, ale Praha posloužila taky dobře. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje