Sweet Potato to vytvořila umělá inteligence, ne? Ale mně hrozně zajímá, co to drží v ruce ![]()
VIP zjevy
Sweet Potato Ta fotka je hlavně focená při spatnym světle, nekvalitní a zazoomovaná, proto vypadá jak vypadá. Těžko říct, při jaký příležitosti vznikla ![]()
Evaeva Umčo! Ne vážně, jsou to pocket paintings od Jana Kalába, který ted maj na sítích docela hype (humbuk a reklamu, at zas nejsem obviněna, ze neumím česky
). Já se priznam, ze jsem je nepochopila, ale to mám s uměním často. A na fotku byla moje první asociace "blicí kyblík". Ta poloha a situace mě přišla důvěrně známá, bohuzel ![]()
Sweet Potato Myslíš ten akt? Úplně normální samadomo foto. Mě to nechává naprosto chladnou, Třeštíkovou nečtu, nesleduju. No a ty komentáře
Plebs potřebuje chléb a hry a taky Krainovou, Daru, Vondráčkovou Lucku...
Garfie Tak byste ho plnili dnes, jak tě opustil kvůli mladší
Jse chtěla napsat její jméno, ale vůbec nevím, jak se jmenuje a to je poslední dobu v bulvaru furt. To je kariéra, být "ta od toho"
notna pro někoho to je jediná kvalifikace
Sweet Potato to vytvořila umělá inteligence, ne? Ale mně hrozně zajímá, co to drží v ruce
Přesně to mne napadlo, AI
Sweet Potato Já Třeštíkovou nemám ráda, nedokážu se bohužel přenést přes její hlas, ale některý ty její provokativní fotky se mi líbí, některý mě nechávají úplně chladnou, ale tahle se mi vysloveně nelíbí. Už když jsem ji viděla na Instagramu, přijde mi ten tvar těla nějaký divný, disharmonický a to jsem si až teď všimla, že leží na nějakém rozkládacím gauči? Já si vůbec nedovedu představit, za jakých okolností takové foto vzniká....ale moje fantazie teda pracuje dost naplno!
Sweet Potato Já teda když jsem to viděla, tak mě jako první napadlo, jestli se taky nemám fotit nahá...jestli jako mi něco neuniká, jestli to není standard už, něco jako internet nebo chytrý telefon nebo dovolená u moře. Prostě jestli nejsem mimo nějak...
Mně se RT ale absolutně nelíbí počínaje zjevem a konče tvorbou.
Co blbneš, je mu šedesát! Kdyby takhle vypadal v 80 tak neřeknu... tohleto je jen vyfintěnej dědula!
ono to bude vypadat, že se ho pořád zastávám. Ale nelze mu upřít, že na sobě maká ve fitku, na kole..klidně by takových pilných dědulů mohlo být více, to fakt nebývá úplně zvykem. Jinak ke kombinaci vesta+kraťasy - kdekoliv jinde by to působilo divně. Já pár takových svateb nahodile zahlédla a takhle je hned jasné kdo je ženich (ne vždy mají věnec kolem krku a kromě chvilky u oltáře se to ve skupince svatebčanů potom ztrácí). Ale jak říkám - pouze můj názor a určitě to nemusela být tak lesklá látka, to jsem psala hned
Co blbneš, je mu šedesát! Kdyby takhle vypadal v 80 tak neřeknu... tohleto je jen vyfintěnej dědula!
on má 60 rokov ako ja? Myslela som, že je starší.
Sweet PotatoDoufam, ze si Radka zalozi na OF nejakou art sekci, kde se bude fotit naha s umenim. To je jeste o level vys, nez Simona a jeji umelecke akty!!!
To abych se s Radkou seznamila a vnutila ji svoje kresby netopyru!![]()
Kammila Jo, taky myslím, že v kategorii kýčovitých plážových svateb je to vlastně fajn. Věk mu přidává bílá barva porostu v kontrastu s přeopálením, řekla bych. Taky jsem myslela, že je starší.
barbucha tvl jemu je jenom 61!!!! Muj tata je o 4 roky starsi a vypada tak o 20 mladsi![]()
Sweet Potato jo je to kýč, ale tady aspoň je fakt vidět kdo je ženich. My si to jednou tipli při jejich odplouvání na sandbank (jako že kdo k té nevěstě asi tak věkem patří) a podle chování následující den byl ženichem ten, koho jsme tipovali na něčího dědečka
711990 no proto ze me vypadlo bez premysleni "dedula" ![]()
Lela letos sazi ve vyzdobe na jednoduchou eleganci (podle jejich slov v clanku)!

Kokoska co jí to dělá ten zadek na první fotce v článku ![]()
![]()
andulka01 rekla bych jednuduchou eleganci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje