![]()
VIP zjevy
To má doma za plůtkem, ne? V rámci "profesionální deformace" jsem si představila, jak od toho do štědrého dne odhání ty dvě děti.
andulka01 mam dojem, ze si ho nechavala nejak upravovat, uplne to nesleduju, tak to bude asi nejaky ten wow efekt ![]()
Evaeva Zajimava uvaha, ovsem musel by to byt nejaky extra designovy plutek! A spravne vysoky, aby to deti neprelezly. A dobre pripevneny. Tezky ukol! Mozna nejlip dat deti do Vanoc na dvur do nejake do klece, co tam maji ![]()
Prijde Vam normalni zdobit stromek mesic pred Vanocemi? Vzdyt ty deti to pak musi mit uplne pomotane. Staci,že je vanocni vyzdoba a zbozi na kramech od září, to je taky vyplod chorejch mozku. Do Vanoc to musi bejt pulce deti uplne lhostejny a pulka je otravna 3 mesice predem. Prijde mi to smutny. Nepatri to sem do vlakna,nechci plevelit.
Kokoska Díky, já jsem se tak potřebovala zasmát![]()
stes otrávená som z toho aj ja, nielen deti.
stes Mně přijdou divný i lidi, co stromek zdobí jindy, jak Štědrý den ráno, max v noci na. Tak houby je mi po tom, koukaj na to oni.
milacka no o sobe ani nemluvim, ja to uplne nesnáším
Já jsem si Lelou četla nějaký článek, jak to má těžký, že byla s dětmi na pohotovosti, Karlos nikde, babička na Slovensku a ona ,,že je to těžké bez hlídání, že nezvládla ani odvézt to jedno dítě do školky, ale že to zna každá maminka, že to tak musí být,, Tak jsem si říkala, jo, že takhle lítat bez hlídání do Turecka tu na zadek, tu na nos, tak to zná každá ženská'D
A na fotku byla moje první asociace "blicí kyblík". Ta poloha a situace mě přišla důvěrně známá, bohuzel
Hehe, přesně: těžké ráno s kocovinou a blicí miskou....
Njn, ona Radka takhle cíleně provokuje, aspoň se o ní mluví...
Fiction To všechno chápu. Mne nezarazil ani tak obsah (nepřekvapí), jako provedení.
Kokoska proboha, proc ma nekdo 22. listopadu doma uz stromecek?!![]()
Teď koukám, že europoslanec Zdechovský má nejen ozdobený a osvětlený stromek, ale i na zdi pověšené punčochy na dárky! ![]()
euridike uz ani ti lidovci nejsou co byvali![]()
V mezidobí ![]()
euridike A na Velký pátek bude orat, ne? Bože můj, Ty to vidíš!
Herečka kateřina Bláhová

Tak Betty Strašný, jak výrobce šulí tu gramáž úpletu. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje