Kan Je to skromné děvče ![]()
VIP zjevy
Aranel
Obětovala jsi se!!!
Aranel a kolegove te porad uznavaji? Nebo divne pokukuji?
Aranel jsi statečná! ![]()
Aranel já bych se přiznala a ještě se tvářila, že to ví přece každý, ne?![]()
Aranel - ha,ha, tak tohle jsem si nezapamatovala, ale i tak na body z bulváru jsem čtením tady něco trhla. Jen na mě tedy koukají trochu divně, jsem se vymluvila na prokrastinaci. ![]()
Aranel Jako tyhle znalosti se na kvízech mooc hodí! My máme tým, který vítězí skoro pořád, vědí prostě úplně všechno - až na bulvár a bizár témata, to je vždycky sejme. Proto my se za tyto znalosti rozhodně nestydíme a nejednou nám zajistily vítězství ![]()
Já jsem nedávno využila znalosti, když jsme měli téma Parfémy, ale to mě přišlo fakt hrozně easy, ale u nás v týmu jinak nikdo nevěděl.
Kan No, ale certifikát ani podpis nikdo na prvnípohled neuvidí. To pak ztrácí smysl.
brrr Tak to ani u briliantů, třeba.
Znalosti z bulváru jsou hodně cenné i v pořadu na lovu. A lovci v tom celkem excelují. Každá znalost se počítá.
Tak Betty Hele mi přijdou ti lovci jako podvod, že oni ty otázky znají dopředu. Jo a byla jsem na natáčení Superlovu, takže zákulisí znám.
Kan muj byvaly spoluzak tam byl jako soutezici, nahrali pry vyznamnou sumu, a pak je Vseved sejmul a odesli s prazdnou.
Kokoska No třeba Vševěd, ale i ten Lišák, jestli ty znalosti mají, tak klobouk dolů, ale v té rychlosti v které odpovídají? Vždyť Ondřej tu otázku ještě nedočetl a oni už říkali odpověď. Je to hodně o svižnosti, ale že až tak?
Kan myslis, ze se ty odpovedi uci? Spis to opravdu vi. Tu sviznost maji vycvičenou
Já jsem přesvědčená, že to podvod není. To by mě tedy nebavilo sledovat.![]()
Raduza ano, videla jsem s ní ten díl. Dokonce vyhráli.
Candance Tak asi vyloženě neučí. Ale když jsem s kalkulátorem poslouchala podcast, tak odpovědi na otázky nešvihal. Není možný mít takovej širokospektrej záběr vědomostí a to ještě z úplnejch blbostí jako je serial Simpsonovi. :D Mi neříkejte, no a ještě učitel, nic proti. A když byl v Milionáři, tak se moc daleko nedostal, jen k otázce za třista tisíc. Jinak já tyhle soutěže můžu.
Kokoska No třeba Vševěd, ale i ten Lišák, jestli ty znalosti mají, tak klobouk dolů, ale v té rychlosti v které odpovídají? Vždyť Ondřej tu otázku ještě nedočetl a oni už říkali odpověď. Je to hodně o svižnosti, ale že až tak?
my, když doma hrajeme A-Z kvíz online, tak taky nepotřebujeme kolikrát otázku dočíst a už píšem odpověď ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje