Moc se mi líbí Tereza Pergnerová na plese v Brně

Moc se mi líbí Tereza Pergnerová na plese v Brně

Řvousenka mme taky. Vyjímá se tam mezi těmi polonahými krasavicemi
Řvousenka Outfit super, ale ten drcek alá Moomins Majka, nevím teda. S vlasama to umí lépe.
KanMně se to líbí komplet i s Majkou
Řvousenka vypada perfektne.
Řvousenka mě se taky líbí komplet i s drdolem.
Řvousenka mne se to jako outfit libi moc, ale nevim, jestli ten vrsek zrovna na ples.
Kokoska Jo, to sako se mi na ples taky moc nelíbí, ale jinak je to super i s tím drdolem na hlavě!
Garfie Některá jde na ples skoro bez šatů, například paní Slováková, druhá holt musí mít sako. Vesmír zůstává v rovnováze ![]()
Řvousenka
mohla by být před vstupem nějaká "vyvažovací půjčovna" ![]()
Řvousenka Ona je skvelej příklad jak si z "hendikepu" udělat přednost ![]()
Chtěla jsem pro kamarádku nějaký sranda triko od 3v1 a teď na fb jsem zjistila, že se děvuchy rozpadly? Na Evropě2 před časem oznámily konec, ale nic nenasvědčovalo koneci přátelství. Bulvár trošku mlží, ale prý neshody ve výchově smráďátek?
Kan akorát Nicol odešla z té firmy, protože teď vede ten nadační fond. Jinak ten brand jede dál a podle nich i přátelství, do toho samozřejmě nevidím.
Jsem vám chtěla říct, že minulý týden jsem díky tomuto vláknu získala cenný bod pro náš tým v hospodském kvízu, protože jsem věděla, ve kterém zábavním centru pro děti se ženil Bohuš Matuš.
Proč si pamatuju takové osloviny!!! ![]()
![]()
Helenka Vondráčková bude mít letos výročí 60 let na scéně a má svoje hodinky. Limitka, stříbrné provedení třicet klacků u zlatejch o pět víc.

Kan A jak mají lidi poznat, že je to od Heleny? Aspoň monogram by to chtělo.
brrr Certifikát dostaneš! Pěkně v dárkovém kufírku a s podpisem. Je připraveno 11Ks ve zlatě a 38 ve stříbře. Edit. Na víčku vzádu je nějaké gravírování, podpis a popis. :D
Araneltrochu bych váhala, jestli se k té znalosti přiznat ![]()
Kan Dobrej kýč.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.