Kan barvu jsem ani nekomentovala, nelíbí se mi, ale podle vkusu každého soudruha...ale co mi přišlo hrozny,je ten make-up.
VIP zjevy
stes Ona tu růžovou teď nějak preferuje i ve filmu měla růžový sako a s orchestrem na nějaké zkoušce? byla v bílém, ale u dekoltu růžovou mašličku. Hlavně, že se to líbí jí, já to už přežiju.![]()
Kan ale to já též
možná sa už debata posunula inde, ale dočítám, a tak ..... na muzikáli na živo som nebola, ale pamätá sa tu niekto na síce americký film, ale miuzikál - Šumař na střeše / Fidlikant na streche / ?
Akokoľvek je to staré, je to stále naprosto dokonalý zážitok "
stes Mně to u Vondráčkové vlastně přijde ok, vzhledem k její profesi a dlouhodobému stylu.
I když Balcerovou samozřejmě miluju.
Blanka
Šumař na střeše je nádherný. Viděla jsem film, divadelní představení kdysi na Fidlovačce (Töpfer a Balzerová), četla knižní předlohu Tovje vdává dcery.
BlankaPrávě jsem se zamilovala do slova Fidlikant ![]()
Titulek "Vera Mikulcova konece pripomina zenu"

Kokoska ja se jí regulérní bojím.
Tak Betty a to je jeste takova laskavejsi fotka!
Kokoska Ona je prý strašně fajn člověk. Akorát bohužel kulturista, no.
Tak Betty Poslouchala jsem s ní rozhovor v rádiu a má příjemný projev, ale 2 hoďky teda mluvila o kulturistice a 5 minut o komplikovaném vztahu s matkou.
Kokoska a je to tedy žena nebo muž?
tv geneticky žena..ale to obrovské množství steroidů je prostě vidět
Kokoska no jo no. Že je to prima člověk, jsem.od lidí co jí znají, slyšela taky. Holt prostě tě kulturistice dává úplně všechno. Za zjev bych ji asi nepovazovala.
Pani VM asi je prijemna, sympaticka atd., jen mi prislo podivne, ze by tohle telo melo najednou byt zenstejsi, kdyz si necha narust vlasy.
Kokoska mně na tom přijde nejblbější akorát ten titulek :) tyhle extrémě vymakaný těla nejsou můj šálek kávy u žádného pohlaví, ale jí mi nabídl insta a vona teda působí fakt sympaticky a mile (osobně ji neznám samozřejmě)
Ounz na me taky pusobi jako mila osoba, a to nemam rada namakany ani chlapy, natoz zeny:-)
pro me je rozdil namakani borci/zeny z posilovny a treba lezci nebo bezci, proste sportovci. ty funkcni svaly jsou dost atraktivni a vypadaj uplne jinak nez ty vymakany z posilky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje