VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 05. února 2024 21:31

Kan Mermaid No jasně, já se svým rychločtením jsem se taky podívala a vysosla Bohuš-Lucinka-svatba-dětské centrum s iniciály K. S. a už píšu

Candance Uznávají mě pořád, jsem totiž nejlepší na češtinu, přesmyčky a jídlo, takže do mě nemůžou moc rejpat!

jitřenka Lama_z_LanaPřesně tak, bod za bitvu u Kresčaku a Krtkův svět má úplně stejnou váhu, dlouhodobá soutěž se neptá!!

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 05. února 2024 21:43

Aranel jako pro mě je největší smrt sport. Ty kopačky a hokejky, kdo byl stříbrnej v roce 1976 v hodu trakařem, tyhle informace prostě moji hlavou jenom projdou. 

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 05. února 2024 21:51

Aranel ale jednou jsme měli takový hezký okamžik. Tam, kam na kvíz chodím, tak v různých týmech je hodně lidí od nás z fakulty. Včetně děkana Děkan má od studií velmi specifickou přezdívku, i v práci mu málokdo řekne jinak, a někdy mám pocit, že na svoje civilní jméno ani neslyší

Jednou jsme měli téma, myslím etiketa, a jedna z otázek byla "jak oslovujeme děkana". No hospoda se rozesmála, protože někteří zúčastnění ho často oslovují "ty vole C***s"

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 05. února 2024 21:58

Lama_z_Lana to je dobrý!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 06. února 2024 08:23

Tak Betty Kan 

Tak podvod to není v žádném případě. 

Taky znám často odpověď ještě před dočtením otázky. A lovci už trému asi nemají, jsou vytrenovani. 

Pro ně je to super zábava. Odrikavat naučené odpovědi by je nebavilo. Někde o tom někdo z nich i mluvil jako o naprosté absurdite. 

Nakonec, proto je asi i vybrali, ně? Kdyby stačilo nadrtit si odpovědi, mohl by lovit každý jouda.

Holt jsou to lidé s širokými znalostmi. A kdo nevěří, hledá podvod.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. února 2024 08:37

DadooTak s tou úvahou o podvodu nejsem sama, v originálu The chase britové taky nevěřili, že nejde o podvod. U nich se tedy spíš řešilo, že jim promítají správné odpovědi na obrazovky před nimi, ale to jsem viděla, že by bylo vidět, mají kamery za sebou i před sebou. Pořád tedy píšu o Superlovu s jinou soutěží zkušenost nemám.

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. února 2024 09:39

Dadoo Ja si spis predstavovala, ze existuje nejaky uplny souhrn vsech vygenerovanych otazek, proste treba tisice a tisice otazek. A to pak nekterym jedincum staci slyset/cist jednou a tu odpoved si budou pamatovat. Ale jo asi to tak bude, ze lovci jsou stastlivci s fotografickou a asi i jinym typem fantasticke pameti. Ja ji mam bohuzel kratkodobou, po tydnu zase vsechno vypustim

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 06. února 2024 10:04

Jos ja mam zapisnikovou pamet. On to je puvodne pojem z IT, u me to ale bohuzel funguje na principu "co si nenapisu, zapomenu".

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. února 2024 10:07

Kokoska Chapu, ja treba potrebuju poradne deleni textu a idealne zvyrazneni zvyraznovacem. Proto se nemuzu skoro ucit poslechem. Resp treba latku lip pochopim, ale nezapamatuju si to. 

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 06. února 2024 11:37

Jos taky pak víš, že požadované je zeleně podtržené na levé straně dole, ale nevzpomeneš si zaboha, o čem to bylo?

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 06. února 2024 12:20
Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2024 12:56

Kokoska to je klasikajá potřebovala mít svoje zápisky, mnou psané. Učit se z počítače nebo i z fyzické učebnice bylo za trest.

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 06. února 2024 16:47

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 06. února 2024 18:03

Kan superlov zatím nemohu sloužit. Zatím.

Lovci miluji kvízy, takže skutečně nehrát by je nebavilo.

Obrazovka je tam asi jen ta jedna. Na kterou se kouká v druhém kole. Jiné jsem si nevšimla. A to jsem si to studio prohlížela.

Oni jsou prostě nechutně dobří

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 06. února 2024 21:13

Sweet Potato no jako užitečný to není, ale zase jsem ráda, že tam i tyhle témata jsou. Když jsou ty týmy pestrý tak se aspoň může každej zapojit v něčem jiným. A u nás díky tomu aspoň pořád nevyhrává jeden tým pořád dokola

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 07. února 2024 07:26

Lama_z_Lana Rozhodně. H.kvíz je zábava, ne vstupní test do Mensy.

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 07. února 2024 09:48

Sweet Potato Lama_z_Lana Moji spoluhráči se teda někdy tváří, že se tam rozhoduje o osudu světa!

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 08. února 2024 13:50

H.kvíz jsem poprvé hrála před lety na lekci Aj a od te doby to miluju. Ja si totiz pamatuju kazdou nedulezitou blbinu.

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 08. února 2024 15:09

Lamicka a konečně jsem našla "niche", kde se to využije!!

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 08. února 2024 17:29