VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline SunEclipse
3409 příspěvků moje polička 29. února 2024 07:59

Karja no vis, kazdeho bavi neco jineho. A po cela staleti nosili muzi stejne zdobne obleceni jako zeny, i se stejne licili..to az ted je diktat strizlivosti. A myslim, ze on  pojima Tiffany jako umelecky vytvor, neco jako kdyz malir namaluje obraz.

Offline viktorka_od splavu
48921 příspěvků moje polička 29. února 2024 08:07

Karja ja jsem teda mela za to, ze to neni tak uplne konicek, ale ze to je spis spojene s nejakymi sexualnimi preferencemi. jak to ma tenhle typek samozrejme netusim. sama teda spis nechapu tu oblibu mezi lidma, proc se na to koukat

Online continuity
41780 příspěvků moje polička 29. února 2024 08:17

viktorka_od splavu travesti show byly už za našeho mládí. 

Je to sranda, moje dítě se zas stroji do mužských šatů. Akorát když to dělá holka, tak to tak nerazí. 

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 29. února 2024 08:51

brrr Ty jo, máš pravdu, koukala jsem i na přiložený video a dost mi ji připomíná celkově i pohybama. Tak byli spolu docela dlouho asi...

Offline EDITH4B
2121 příspěvků moje polička 29. února 2024 09:11

Pod pojmem drag queen si mnoho lidí[kdo?] představuje převlečené lidi, obvykle karikované, kteří baví své obecenstvo tanečními čísly, věnují se stand-up comedy a často „lipsyncují“ (napodobují zpěv) a vystupují v různých gay průvodech, diskotékách či kabaretech. Drag queen nijak nesouvisí se sexuální orientací či identitou.

(Wiki)

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 29. února 2024 09:45

EDITH4B 

Tak ale v těch gay průvodech zpravidla o sexuální orientaci jde, ne? A ti chlapi v ženských šatech, co se jich tam vždycky dost předvádí, asi vyslovený heteráci nebudou, řekla bych.

A ani moc nevěřím tomu, že se všem jedná o karikování (ženskýho pohlaví? proč?) to jest výhradně o nějakej druh umění - nejlépe komediální... většina těch, co jsem viděla, se snaží o co nejvěrnější podobu s předlohou, typicky třeba všechny ty Helenky Vondráčkový... tak si myslím že se dotyčný opravdu chtějí stát na chvíli ženou, a užívají si to. A to se teda asi testosteronem nabušenýho, přísně hetero chlapa týkat nebude

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 29. února 2024 09:51

barbucha travesti show a drag queens asi neni totez nebo jo?

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 29. února 2024 09:55

baltik 

A jakej je mezi tím přesně rozdíl? Na pódiu to nepoznám, nebo podle čeho bych měla?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:03

Peetra1 Úplně v pohodě, je to šou a co dělají v soukromí je čistě jejich věc.

Offline EDITH4B
2121 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:10

barbucha Drag queen je většinou muž, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem. Při stylizaci do ženské role se přehánějí některé charakteristiky (jako např. líčení), aby bylo dosaženo komického, dramatického či satirického efektu. Pro některé muže je vystupování jako drag queen zaměstnání.

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:13

EDITH4B 

No, a ta travesti show... je rozdíl v čem? To se asi na wiki nepíše, co?

Offline EDITH4B
2121 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:14

barbucha Asi jo,ale mrknu až budu mít chvilku

Offline RoSa
9964 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:14

EDITH4B takže si utahujou ze ženskejch? a opakem by teda bylo šou, kde např. maj žensky vycpaný slipy, nalepený fousy a propocený tílko, nebo jak? já to asi nechápu...

Offline Mini
příspěvků moje polička 29. února 2024 10:24

viktorka_od splavu v životě by mě nenapadlo na něco takového tady jít. Ocitla jsem se ale vloni na takové show v gay baru v londýnské Soho a vlastně to bylo fascinující a zábavné. Znovu tam nepůjdu, ale jsem za ten zážitek ráda. 

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:28

RoSa 

Tetiny ve vycpanejch slipech tady moc nefrčej, co? Zajímavý... Já si myslím, že vydávat podobnou zábavu za umění jen zastírá holej fakt, že ten chlap chce - aspoň na chvíli - být ženou. No a ze ženskejch si utahujou a karikujou jen proto, že jim v podstatě záviděj. Znáš to: co nemůžeš mít, to znectíš a zesměšníš!  

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:34

barbucha co rikaji internety: 

Na začátku 20. století v USA vznikl druh zábavy, který u nás označujeme jako „travesti show“.Šlo o představení založené na zpěvu, tanci a zábavě. Muži se tam obvykle stylizovali do role konkrétní ženy, kterou napodobovali či ji parodovali. To už u drag queen není.Asi nejzásadnější rozdíl je v tom, že drag je hodně o osobnosti, ne tak úplně o zesměšnění či imitaci někoho známého.V současné době se pojmem drag označuje umělecká forma, kdy si muž vytvoří dámské alter ego, se kterým vystupuje. Typickými rysy drag queen jsou obrovské paruky, dlouhé řasy a nehty, spousta make-upu a výrazné šaty.

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:35

Mini 

Já to zažila jednou - a vlastně nevím jestli to byla travesti show nebo exhibice nějakých drag queen - když nám takovou partičku někdo objednal na zaměstnanecký večírek. Samá Helenka Vondráčková a Ilona Csáková, jedna příšernější na pohled než druhá... Navíc ty osoby byly ještě ke všemu přespříliš vstřícný a žertovně dorážely na obecenstvo...  mně bylo trapně jako nikdy. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 29. února 2024 10:40

barbucha no přesně v takové situaci - pracovní večírek a HV a IC bych se ocitnout rozhodně nechtěla ! Stejně jako nepotřebuji chodit na žádný striptease ! Ale že to bylo v cizím a k tomu určeném prostředí, tak to bylo ok :)

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:47

baltik 

Typický rysy drag queen - to znamená že v travesti show to neplatí a účinkující nejsou nalíčený, leda velice decentně, a ani nemají paruky a nalakovaný nehty?  Blbost, co?

Jedinej rozdíl teda tkví v tom, že travesti se převlíkaj za skutečný osoby a drag jsou sami za sebe resp. za to alter ego (ale zřejmě jediný a trvalý) - ale kdo má ten rozdíl poznat, pokud to nemáš v titulkách/divadelním programu/neoznámí ti to pořadatel? Ty protagonisty stejně nerozeznám, museli by mít na čele napsáno Vondráčková nebo Richbitch, vidím jen divnýho zmalovanýho chlapa v lodičkách... No, můj šálek čaje toto vysoce sofistikované umění skutečně není

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 29. února 2024 10:49

Mini 

S tím striptýzem si nejsem úplně jistá, hele takoví Chippendales...