barbucha uvidíme, uvidíme :)))
VIP zjevy
barbucha jo, chapu to stejne, ze travesti se prevlekaji za existujici osobu, kdezto drag queen si vytvori svou vlastni
continuity no jak ciho mladi;-) kdyz jsem bydlela na vsi, mohly se tam zensky potrhat jak na to letely, me by to fakt nenapadlo
Mini verim, ze to muze byt i profi a zabavny, no v tom vesnickym kulturaku to fakt nechces:-)
viktorka_od splavu jj, ve vesnickém kulturáku jsem měla jednou tu čest a NIKDY více!!!
Za me at se kazdy bavi jak umi - pokud nedela randal po nocich a nenici okoli. Ale priznam se, ze me osobne je sympatictejsi Tiffany RichBitch nez Kaca Olivova.
Já kdysi, cca 30 let zpátky, taky. Strašný. Malovaný dzbanek, Tornero ,Když se nacancam, plus Darincova a Pilarová. Navíc tam pár fakt husiček vzalo muže, takže vytahování na pódium a sezení na klíně included. Po půlce jsme odešly.
My chodili s partou z práce, chlapi i ženský do snad jediného tehdejšícho travesti klubu v Praze a nebylo to nijak hrozný, nijak trapný ani pohoršující - teda když člověk překous tu Helenu.
Teď je ta nabídka daleko lepší a (pokud bych měla open-minded doprovod, což bohužel nemám) docela bych si na něco klidně zašla, na kvalitní Drag Queen nebo Burlesque.
andulka01 pohorsujici mně taky ne, ale když jsem viděla,jak se Czák vrtí chlapovi na klíně, tak jsme tipovaly,jestli ženu zbije hned nebo až venku. Takže trapný ano. Možná o přestávce zdrhal jako my.
stes tak to jo, u nás, pokud se pamatuju, žádný blízký setkání neprobíhaly. Prostě představení a pak normální (gay) klub s diskotékou. Ale byl to fakt klub, žádný kulturák.
andulka01 No jo, tak Travesti Show x drag queens x burleska jsou prostě úplně různý disciplíny. Skoro bych řekla, že to je jako jít na fotbal, nebo na hokej. Jako týmový sport ano, na stadionu ano, ale...
Byla jsem na nějakých vystoupeních drah queens před pár lety, ano, v rámci Prague pride. Žádné parodování žen to rozhodně není.
Sweet Potato můžu se zeptat (a to naprosto vážně), v čem to vystoupení spočívá? Jakože travesti chápu, burlesku chápu, ale tohle nemám tušení.
Evaeva Asi to nedokážu vysvětlit, nahoře už něco zaznělo. Za mne drag queen je alter ego toho člověka, v travesti show může hrát různé role.
Sweet Potato dobře, ale píšeš, že si byla na vystoupení. Já vůbec nevím, co si představit, když to není travesti show. Ale chápu, že to asi nejde popsat.
EvaevaV podstatě to byl koncert několika různých protagonistů, minifestiválek. Nikdo nevypadal jako známá zpěvačka/herečka, každý měl svůj vlastní vlastní repertoár.
Evaeva Asi to nedokážu vysvětlit, nahoře už něco zaznělo. Za mne drag queen je alter ego toho člověka, v travesti show může hrát různé role.
Ale to alter ego není nikdy chlap, a jako ženská je to vždycky, resp. působí vždycky jako karikatura (nebo parodie), už z podstaty věci (když si bezmála dvoumetrovej kolohnát nasadí paruku s loknama a pracky s mocným bicepsem ozdobí nalakovanejma nehtama), to se přece nedá brát vážně ![]()
Sweet Potato ano, to jsem pochopila, že jsou za to alter ego. Díky, myslím, že teď už to chápu.
viktorka_od splavu v životě by mě nenapadlo na něco takového tady jít. Ocitla jsem se ale vloni na takové show v gay baru v londýnské Soho a vlastně to bylo fascinující a zábavné. Znovu tam nepůjdu, ale jsem za ten zážitek ráda.
Před lety jsme byli na návštěvě u kamarádů gayů v Bostonu. Vzali nás s sebou na víkend do Provincetown, to je město hodně oblíbené LGBT komunitou. Bylo to tam super. Jako hetero jsme tam byli v menšině, všichni měli pejsky, vzájemně si je muchlali, byla tam moc příjemná atmosféra. Jeden večer jsme šli na drag party. Ty drag queens, myslím, soutěžily o největší potlesk, bylo to v klubu, na improvizovaným podiu a bylo to fakt dost zábavný. Všechny měly vtipný jména, utkvěla mi Barbie-Q (Barbikjů). ![]()
Na vánočním večírku v práci bych si nad drag vystoupením ťukala na čelo.
Za mých mladých času byli ty travesti show zcela běžně ve studentském klubu nebo na nějakých akcích. Ale i striptiz teda. Byl to teda klučičí intrak, ale měli jsme několikrát i striptéra. ![]()
Nějak mě nepohorsuje z toho nic, však tam nikoho chodit nenutili. Vzpomínám na jednu travesti show s Ilonou Čakovou, to bylo super.
Dnes bych asi klidně šla, ale jsem ráda, když se dostanu alespoň do kina (co se nemusí plánovat).
continuity vidím to stejně, docela mě tady ty odsudky překvapují.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje