Jo aha, už to chápu, jeho nenapadlo, že to bude vyšetřovat policie. No to je blbec.
VIP zjevy
Karjahlavně zas hrozně poškodil menšiny. Já teda fakt nevím, čím ti lidé přemýšlejí.
Já ty články nečetla. Proč to udělal?
Evaeva No hele své myšlenkové pochody nám neodtajnil, asi bysme to nepochopily. Zřejmě kvůli zviditelněnní, někde psali, že něco podobného zinscenovala i snad Rihanna nebo někdo z jejího okolí....Taky aby se o tom psalo.
continuity No jasně, přitom on, jeho brácha i ta M. Bagárová, prostě ta jejich parta, měli slušně rozjeto k tomu ty stereotypy o menšinách vylepšovat. Tak nic no.
Evaeva protože tím, že bude oběť rasismu, si chtěl získat publicitu a přízeň. Mně to přijde úplně nechutný
Mermaid mne prijde ze presne tim ty stereotypy o sve mensine upevnil, jakoze to je takovy typicky:-/ dobra sranda..
Evaeva na cikána vysypat mouku nemá rasistický podtext? Pro mě teda zcela zjevně
Edit schválně jsem se mrkla na pár článků z té doby a všude se mluví o rasisticky motivovaném útoku, prý ten "útočník" měl i křičet nějakou rasistickou nadávku
Mermaid mne prijde ze presne tim ty stereotypy o sve mensine upevnil, jakoze to je takovy typicky:-/ dobra sranda..
tak, to se mu opravdu povedlo ![]()
Evaeva protože tím, že bude oběť rasismu, si chtěl získat publicitu a přízeň. Mně to přijde úplně nechutný
vlastne rasistický myšlení a vychcanost, pardon
stes Asi si potřeboval pofňukat a politovat jakej je chudáček. No je no. Já tak nesnáším ukňučený, věčně nespokojený lidi.
Haha, lidi si udělaj srandu ze všeho.

Kan no tak žádná cena na obzoru, ale to by bylo,aby se o mně nepsalo
bude a nejvíc.
Bendig si tedy slušně naběhl.

A co říkáte na Tiffany Brzobohatou ?
ale ještě snad horší mi přijde, že šel takhle s Danielou do divadla.... Pořád si říkám, zda tohle ta Daniela má zapotřebí
Peetra1 Pokud se nepletu, tak představení Hedwig je právě o draq queen, takže to je nic proti ničemu. Spíš mi na některých fotkách Brzobohatý připomínal Kucharovou.
RichBitch, to miluju ![]()
Peetra1 Za mě úplně v pohodě, Tiffany Richbitch fandím, sluší mu. Daniele to evidentně nevadí, jinak by si ho nebrala, třeba ji to baví a hlavně to bylo na predstavení o Drag queen, Brzobohatý byl součástí představení.
Tak Daniela z toho má srandu zřejmě a prostě ho miluje no, já jspíš nechápu, že to baví jeho:D. Jako umím se vžít (snad) do spousty koníčku, ale tohle prostě nějak nechápu, že to ty dotyčné baví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje