Pinot Noir já to jako odsudky nevidím,spíš jako líbí nelíbí.. jako u těch klaunů vedle
VIP zjevy
barbucha Roman Tomeš byl v r.2022 za Hedwig (Angry Itch) nominován na Cenu Thálie. Tak bych řekla, že to vážně brát jde.
Pojďte radši rozebrat pani Westobou, co běhá po Paříži jen v silonkách. ![]()

Sweet Potato no tam už asi není,co rozebírat. Tam je totálně vybráno. A toho magora by měli zavřít někam na samotu.
stes no já čtu, nešla bych na to, na večírku nikdy, z jednoho nepovedeného vystoupení odsudek celku, je to karikatura, parodie.
Kdybych měla vycházet z blbých vystoupení v kulturáku, tak všechni zpěváci jsou taky trapní a neschopní, divadlo stojí za houby, kouzelníci nudní...
Nevím proč mi insta ukazuje zrovna toto ![]()

Sweet Potato Kanye je magor a Bianca snad zfetovaná, že si to nechá líbit. Hodně za hranou, nevtipné a hnusné.
Sweet Potato Nemá ten rozkrok nějakej divnej?
JankaM no to je hnusny
Kan Má ho na té fotce rozmlženej, aby to bylo publikovatelné.
Sweet Potato Jo ták, ona vyrazila na ostro.
Sweet Potato uz zas chodi naha? Nedavno byly nejake fotky, kde byla zahalena v cernem pytli, opacny extrem.
KokoskaManžílek loni, když bylo nějaké pohoršování nad jejím odhaleným poprsím, prohlásil, že letos bude chodit i bez kalhotek. Tož tak.
JankaM fujtajbl!
JankaM no to je fakt extra hnusný. Jak v tom chodí v zavřených botách?

Ceny filmové kritiky 2024
Tak Betty strašný
Kdo to je?
continuity netuším, asi nenosí. Ja bych v tomto případě musela mít tak 44 vel ![]()
Liesel alzbeta mala, herecka, aktualne v serialu smysl pro tumor
barbucha Roman Tomeš byl v r.2022 za Hedwig (Angry Itch) nominován na Cenu Thálie. Tak bych řekla, že to vážně brát jde.
To se ale trochu vymyká, anžto to pro něj byla jen role (jakože jedna z mnoha jiných), nikoli životní program nebo celoživotní koníček nebo zvláštní puzení nebo jak to nazvat, jestli si rozumíme ![]()
Já teda ty převleky nemusím obecně, nemám ráda kalhotkový role ačkoliv jinak operu mám ráda moc, ani ve filmu mě to nebere... tetina s knírkem mě popuzuje skoro stejně jako chlap v podprdě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje