VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 02. března 2024 11:53

Nikdy jsem na sobe nemela takovy ten opravdovy makeup s podkladem a rozjasnovacem a pudrem a bronzerem a nevim cim jeste, kdyz nepocitam jednu akci, kdy jsme se segrou asi pred 30 lety sly na nejaky kosmeticky a modni den. Doma jsme to obe okamzite odlicily. Mne to hrozne vadi na pleti, mam pocit, ze se na me neco nalepilo.

Online stes
8882 příspěvků moje polička 02. března 2024 12:16

andulka01 no nápodobně,ikdyz ji opecovavam od mladi, to zase ne že ne. Ale ted uz rychle a pokud možno jedním krémem. Jednou za čas kosmetika. Nebavi mě to. Musím už tedy makeup, protoze sem tam tmavej flek, tak abych to sjednotila.

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. března 2024 12:19

stes no já jsem teda macešská i k té péči a teď už je to znát. Už to nezachránim, no.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 02. března 2024 12:36
Reakce na Lamicka:

K diskuzi - zjistila jsem po nedavne diskuzi v hospode na tohle tema, ze me nepohorsuje asi nic. At si dela kazdy co chce, pokud neublizuje jinym. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. března 2024 12:39

stes Pamatuju, Serjožka je nezapomenutelná. Já se teda dokážu namalovat, ale jednou jsem využila služby profesionálky která líčí nevěsty a moc spokojená jsem nebyla. Přitom na těch svatbách, co jsem ji tak pozorovala odváděla skvělou práci.

Online stes
8882 příspěvků moje polička 02. března 2024 12:49

andulka01 no nápodobně,ikdyz ji opecovavam od mladi, to zase ne že ne. Ale ted uz rychle a pokud možno jedním krémem. Jednou za čas kosmetika. Nebavi mě to. Musím už tedy makeup, protoze sem tam tmavej flek, tak abych to sjednotila.

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 02. března 2024 13:25

Kan dcera sla asi tyden pred svatbou na liceni na zkousku, bylo to strasny. Tlusta vrstva hnedooranzoveho makeupu, ruda pusa, rasy jak smetaky. Pry to tak nevesty chteji, aby byly na fotkach vyrazne. Tak rekla te holce, at ji na svatbu udela jen neco mirneho, lehkeho, a dopadlo to moc hezky.

Offline viktorka_od splavu
48921 příspěvků moje polička 02. března 2024 13:40

stes ja to jeden cas zkousela, prave na schovasni tech fleku ze staroby, no mi to fakt na tom xichte hrozne vadi. tak na to kaslu, proste su stara a co

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 02. března 2024 15:06

viktorka_od splavu Tak jedině zkusit nějaké bb, to je jak krem skoro. Ale moc to nemaskuje, spis to pleť tak sjednoti

Offline viktorka_od splavu
48921 příspěvků moje polička 02. března 2024 15:29

Karja aj to mi vadi, jeden cas jsem to pouzivala, ono to celkem fungovalo ale... seru nato

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 02. března 2024 15:47

Karja obavam se, ze ne

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. března 2024 20:18

Kokoska Tak zase je super, že to podchytila na té zkoušce. Já jsem neměla problém s množstvím, žádná paštika, ani smetáky, ale nelíbila jsem se sama sobě. Jsem zvyklá mít decentní linky, buď tmavě hnědé, nebo tmavě šedé a ona mi orámovala víčka zevnitř! černou. Přitom to její líčení je opravdu povedené, má spoustu fotek před a po, tam je to někdy hodně povedené, úplně jiné holky.

Offline continuity
41777 příspěvků moje polička 02. března 2024 21:43

Kanjá třeba nechtěla být na svatební fotce "úplně jiná holka". Jako proč?

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. března 2024 22:02

continuity My si ty fotky nikdy nenechali ani vyvolat. Nejak ani nevim, kde skoncily na disku. Licila jsem se sama, uces byl od kadernice a vtipne bylo, ze se me par zen ptalo, kdo me licil .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2024 22:06

Jos já už skoro osm let dělám album ani nemáme žádnou fotku udělanou, nic.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. března 2024 22:19

Evaeva No ale mozna zauvazuju. Mne to vazne sluselo, byla jsem tehdy hezky stihla, saty jsem mela velmi jednoduche, ale memu typu lichotici. Lepsi uz to se mnou nebude, takze pamatku by to chtelo. Letos budeme mit s muzem vyroci 20 let. Tak mozna neco vytiskneme. Tedy vyroci, co jsme spolu, brali jsme se po vic nez dekade. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2024 22:23

Jos já myslím, že mně to taky slušelo. To je spíš moje lenost, že žádné fotky fyzicky nemáme. Máte hezké výročí my budeme mít 17, takže už jsme se přehoupli přes půlku života.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. března 2024 22:28

Evaeva Pani, tak to mate podobne! Myslim, ze my dve jsme tak vekove podobne, mozna skoro stejne. Se chystam i na nektere davne dovolene, ale vzdycky to ztroskota na moji troelivosti

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2024 23:02

Jos jo, myslím, že máme.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. března 2024 07:17
Reakce na continuity:

Kanjá třeba nechtěla být na svatební fotce "úplně jiná holka". Jako proč?

​Já se před lety na svoji svatbu taky malovala sama, jenže to mi bylo o třicet míň. Haha.