Pinot Noir presne, predstavuju si, ze by me naucil jak se delaj linky! To totiz neumim doted![]()
VIP zjevy
711990 moje starší umí linky hezké, pokud je tedy neprotáhne az za uši
Já jsem je nedělala vůbec nikdy!
711990 taky ve 40 neumim linky ani makeup.
Jeej vdaka za priznania. Som myslela, ze som jedina na svete, co sa nevie malovat ![]()
Mrakoplasv živote som si sama nerobila make up, nedávala tiene na oči, nerobila linky. Absolútne nemám k tomu vzťah. Zvládnem max. špirálu, okrem nej nevlastním žiadne iné šminky. A v rodine je nás takých viac.
711990 moje starší umí linky hezké, pokud je tedy neprotáhne az za uši
Já jsem je nedělala vůbec nikdy!
bez očních linek bych v šedesátkách ani nevylezla z baráku.
Tak Betty to se prostê muselo - třídní fotky mojí mámy zd střední - linky a drdoly.
Taky se neumím malovat. Dokonce jsme si zaplatily s podobně nemalovanou kamarádkou kurz líčení. Ve 45 letech. Šly jsme odtamtud spokojené a odhodlané. Nakoupily jsme, co nám bylo doporučeno. Odhodlání nevydrželo a prošlé šminky šly do koše.
Mrakoplas kdepak![]()
Mrakoplas jsem ze tří sester a dvě to neumíme vůbec. Jakože stín a řasenku si občas dat musím, aby mi oči vůbec byly vidět, to ostatní vůbec. Naštěstí ve firmě i mých bublinách je náš dost takových, tak mě to moc netrápí.
andulka01 tiene som sa nikdy nenaucila dat pekne. Nastastie je to u mna uplne jedno, lebo ja mam uz odmlada spadnute viecka. Mne vobec nie su vidiet ak si ich nedam az dakde za usi ![]()
Mrakoplas to mám taky! Když oči otevřu, nejsou stíny skoro vidět. No co, už s tím asi dožiju ![]()
Já se v make-upu postupně zlepšuju, dokonce jsem si pořídila rozjasnovac pod oči a tvl fakt funguje! Ale pořád je to jen základní líčení, konturování ani nějaké větší korekce neumím.
Stínování,kontury a rozjasňovače jsem nezvládla nikdy. Už se to učit nebudu,ač mám pleť pěknou a bez viditelnych vrásek,tak i do těch minimálních mi to zalejza a navíc nevím,jestli chci ve svým věku zářit. A vím naprosto přesně,že víc než 8 až 10 minut se tomu nechci věnovat,protože mě to nebaví. Ale když to někdo umí,je to pěkný. Btw..pamatujete na video se Sejrozkou jak dělala šimering. To bylo vtipný.
dzizisketa jaký máš rozjasňovač?
Linky jsem zkusila jednou asi ve dvaceti, a ihned jsem toho nechala. Vypadat jako nevyspalej idiot, to nechceš
Do pokročilýho věku jsem si vystačila s řasenkou a rtěnkou, a to ještě jen občas... tekutej makeup jsem použila poprvé někdy ve čtyřiceti, a to jsem si prvně koupila i tvářenku. No, mohla bych se od takový drag queen asi ještě dost naučit
Nebo od zřítelnice, ta umí i stínovat a rozjasňovat, oni se to snad učej ve škole nebo co. Mě to ale stejně nebaví...
Ja si donedavna myslela, ze se docela umim namalovat, ale nedavno mi dve zeny rekly, ze se asi moc nemaluju.
Takze nic no...![]()
K diskuzi - zjistila jsem po nedavne diskuzi v hospode na tohle tema, ze me nepohorsuje asi nic. At si dela kazdy co chce, pokud neublizuje jinym.
Lamicka To prave znamená, že se umíš namalovat.
stes celoživotně jsem hřešila na pěknou a pohodovou pleť a teď mám pocit, že ty vrásky a žilky a pytle pod očima stejně nic neschová, tak co už.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje